Aurinkomatkat

Aurinkomatkat

14.67MB

Virus Free No Ads

1,000+
Downloads
0.0
Reviews
DOWNLOAD
Aurinkomatkat-sovellus toimii matkakumppanina lomasi kaikissa vaiheissa. Sovelluksesta löydät lomakohteesi tärkeimmät tiedot ja vinkit, näet helposti lentosi tiedot ja tarkistat tulevien lomapäiviesi sään. Sovelluksessa varaat helposti ja turvallisesti retkiä ja aktiviteetteja, ja kysyt suoraan neuvoja ja lomavinkkejä Aurinkomatkojen suomenkielisiltä oppailta sovelluksen chatissa.

Aurinkomatkat-sovellusta voit käyttää valikoiduissa lomakohteissa. Ladatessasi sovelluksen saat lomallesi mukaan uuden matkakumppanin, joka kantaa lomasuunnitelmat, kartat ja tärkeät tiedot aina mukanasi. Lataa sovellus heti kun lomasi on varattu ja saat seuraavat palvelut käyttöösi:

• Lomakalenteri ja sää
• Kohdetiedot ja vinkit
• Lentotiedot ja varatut kuljetukset kohteessa
• Retkien ja aktiviteettien varaaminen, myös lomasi aikana
• Lomakohteesi kartat
• Chat Aurinkomatkojen oppaan kanssa

Ottaaksesi sovelluksen käyttöösi sinulla tulee olla voimassa oleva matkavaraus kohteeseen, jossa sovellus on käytössä. Sisään kirjautumiseen tarvitset matkasi vahvistusnumeron sekä kirjautumisen yhteydessä tekstiviestin välityksellä saapuvan varmennekoodin. Koodi lähetetään siihen puhelinnumeroon, jonka olet ilmoittanut matkaa varatessasi.

Sovelluksen käyttäminen on maksutonta. Osa sisällöistä vaatii verkkoyhteyden, ja mikäli haluat välttyä datasiirtomaksuilta, suosittelemme wifi-verkon käyttöä matkakohteessa.

Sovellusta eivät voi käyttää ryhmävarauksilla tai pelkillä lennoilla matkustavat henkilöt.

Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Aurinkomatkat

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD