Crozilla

Crozilla

4.18MB

Virus Free No Ads

1,000+
Downloads
4.5
Reviews
DOWNLOAD
Pretražujte nekretnine pomoću Crozilla mobilne aplikacije– bez obzira radi li se o stanovima, kućama ili poslovnim prostorima, s ovom Android aplikacijom možete pronaći najnovije ponude nekretnina za najam ili prodaju u cijeloj Hrvatskoj.
Portal za nekretnine Crozilla.com mjesečno bilježi preko 60.000 posjetitelja iz Hrvatske i nudi oko 40.000 oglasa koji se ujedno mogu vidjeti na inozemnim portalima Immowelt.de, Immowelt.at i Immowelt.ch koji mjesečno bilježe preko 4.5 milijuna posjetitelja.

Pretraga nekretnina nikada nije bila toliko jednostavna. Nalazite se u kvartu koji Vam se iznimno sviđa? S Android aplikacijom portala Crozilla.com možete brzo provjeriti ima li slobodnih nekretnina (npr. Stanovi, kuće) u blizini.

Ovako funkcionira aplikacija:

PROVJERA LOKACIJE
Upravo ste u svom gradu pronašli lijep kvart u kojem biste željeli živjeti? Provjera lokacije pronalazi Vašu trenutnu lokaciju i unutar nekoliko sekundi biti će Vam ponuđene neke od nekretnina u Vašoj blizini.

PRETRAGA
Ukoliko ne želite koristiti provjeru Vaše trenutne lokacije, svakako možete unijeti mjesto gdje želite tražiti nekretnine te odabrati vrstu nekretnine i ograničiti pretragu s rasponom cijene i površine.

REZULTATI
Crozilla Android aplikacija nudi jednostavan pregled svih rezultata Vaše pretrage sa slikom i osnovnim podacima. Moguće je sortirati nekretnine po cijeni, površini, datumu objave i radijusu udaljenosti.

SPREMANJE OGLASA
Spremite omiljene oglase nekretnina i naknadno ih pregledajte u rubrici SPREMLJENI OGLASI u glavnom meniju.


Nadogradnje aplikacije objavljujemo redovito na:
www.twitter.com/crozilla
www.facebook.com/Crozilla.nekretnine
http://plus.google.com/+crozillanekretnine

Zahvaljujemo Vam na prijedlozima i kritikama, na njihovim temeljima ćemo dalje razvijati i povećati kvalitetu aplikacije. Napišite svoju recenziju ili nam pošaljite mail na: info@crozilla.com

Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Crozilla

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD