Hoogvliet Bestelgemak

Hoogvliet Bestelgemak

10.52MB

Virus Free No Ads

10k+
Downloads
4.5
Reviews
DOWNLOAD
Snel en efficiënt online uw boodschappen bestellen? Hoogvliet Bestelgemak helpt u daarbij!

Start eenvoudig een nieuwe bestelling en kies voor ophalen in de winkel of laat uw boodschappen thuisbezorgen (indien beschikbaar op uw adres)! Natuurlijk geldt ook voor onze websuper: Hoogvliet, bewezen de goedkoopste!

PrijsKrakers
Alle aanbiedingen die gelden op het door u gekozen afhaal- of bezorgtijdstip staan voor u op een rijtje. Hier kunt u uw bestelling starten, maar u kunt natuurlijk ook via de Smartlist beginnen en uw vaste producten bestellen.

Smartlist
Met de Smartlist stelt u snel uw boodschappenlijst samen. Hier vindt u uw bewaarde lijsten, persoonlijke suggesties en eerdere bestellingen.

Persoonlijke suggesties
Bestelt u iedere week dezelfde boodschappen? Op basis van wat u eerder besteld heeft, maken wij voor u een lijst met persoonlijke suggesties. Deze boodschappen voegt u heel snel en eenvoudig aan uw boodschappenlijstje toe. En hoe vaker u een boodschappenlijst maakt, hoe beter wij kunnen voorspellen welke boodschappen u elke bestelling nodig heeft. Zo wordt de lijst met persoonlijke suggesties steeds nauwkeuriger. Dat is slim boodschappen doen!

Mijn bewaarde lijsten
Heeft u elke week dezelfde producten op uw boodschappenlijst staan? Sla deze vaste producten dan heel simpel op in een lijst. Deze lijst bewaren wij voor u, zodat u met één klik uw vaste boodschappen aan uw boodschappenlijst kunt toevoegen. Zo bespaart u tijd, die u aan andere dingen kunt besteden.

Inspiratielijsten
Binnenkort een kinderfeestje, een verjaardag of organiseert u een viergangendiner? Met onze inspiratielijsten helpen wij u snel op weg. In deze inspiratielijsten vindt u suggesties waarmee u razendsnel alle benodigdheden op uw online boodschappenlijstje zet.

Voor verschillende gelegenheden zorgen wij voor goedgevulde inspiratielijsten. Of het nu voor het kerstdiner, de paasbrunch, een zomerbarbecue of een avondje voor de buis is: wij helpen u met onze inspiratielijsten graag op weg om heel gemakkelijk en snel de boodschappen te doen .

Eerdere bestellingen
Natuurlijk bewaren wij uw eerdere bestellingen. Zo kunt u uw eerdere bestellingen terugzien, en een bestelling eventueel opnieuw plaatsen.

Bent u een nieuwe klant?
Bestelt u voor het eerst online boodschappen bij Hoogvliet? Dan heeft u vanzelfsprekend nog geen eerdere bestellingen. In plaats daarvan laten wij u producten zien die door andere klanten vaak besteld zijn. Zo kunt u snel op weg met het doen van uw online boodschappen.

Boodschappenlijst maken
De Smartlist bestaat niet alleen uit handige lijsten. Ook is het nu nóg makkelijker om uw boodschappen online te bestellen. U kunt heel eenvoudig beginnen met het op een rijtje zetten van uw boodschappen. Geen gezoek meer naar precies de juiste verpakking koek van een specifiek merk: u typt simpelweg ‘koek’ in. Nadat uw boodschappenlijstje met steekwoorden af is, selecteert u gemakkelijk de specifieke producten die u nodig heeft.

Zoekfunctie
Met het vergrootglas opent u de zoekfunctie, waarna u producten in de websuper kunt zoeken en deze kunt toevoegen aan uw bestelling.

Bestelling plaatsen
Heeft u uw boodschappenlijstje compleet? De volgende stap is het plaatsen van uw bestelling. U kiest zelf het moment waarop u uw bestelling op wilt halen bij uw eigen Hoogvliet supermarkt. Omdat de app uw voorkeurswinkel onthoudt, hoeft u die niet meer te selecteren.

Share by

Information

 • Version

  1.0.1 (build 35)

 • Updated

  2017-04-07 10:34:23

 • Developer

  Hoogvliet supermarkten

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Shopping

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Hoogvliet Bestelgemak

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD