RIBERA adviseurs & accountants

RIBERA adviseurs & accountants

10.22MB

Virus Free No Ads

<100
Downloads
0.0
Reviews
DOWNLOAD
RIBERA maakt het verschil!
Van uw accountant, adviseur verwacht u een praktijkgerichte en slagvaardige opstelling. Zelf werkt u toch niet anders? Ribera adviseurs en accountants denkt met u mee en zorgt voor een vlotte, adequate en persoonlijke afhandeling van uw vragen. Als financieel adviseur, maar ook vanuit bedrijfskundig, fiscaal en juridisch perspectief. Wij zijn, denken en handelen als ondernemers.
Ook al heeft ons niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u periodiek op de hoogte van onderwerpen op fiscaal en financieel gebied die voor u van belang zijn. De BTW alert stelt u in indien u van ons kantoor een reminder wenst te ontvangen om tijdig uw maand-, kwartaal- of jaaraangifte te doen. Om van ons kantoor relevant nieuws te kunnen ontvangen op maat en/of gebruik te maken van de BTW-alert dient u bij het downloaden van deze app pushberichten te accepteren.

Tevens komt u via deze App terecht op ons online klantportaal. Hier kunt u door ons klaargezette stukken en aangiften accorderen en raadplegen.


Quick-nieuws op maat
BTW-Alert
Brochures en folders
Klantenportaal
Stel een vraag
Snel een offerte

Share by

Information

 • Version

  2.8

 • Updated

  2017-01-12 03:34:32

 • Developer

  AppTomorrow BV

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Finance

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to RIBERA adviseurs & accountants

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD