ТестовиВозачка Testovi Vozacka

ТестовиВозачка Testovi Vozacka

32.39MB

Virus Free No Ads

10k+
Downloads
4.5
Reviews
DOWNLOAD
Офлајн верзија, во секое време, на секое место каде и да сте.

е Тестови за Возачка Дозвола ги има официјалните прашања од Министерството за Внатрешни Работи коишто се за полагње на теоретскиот дел за возачка дозвола.

За уште подобро да се подготвите за Вашиот нареден тест апликацијата вклучува:
- алгоритам за учење
- статистика
- анализа
- сите прашања за сите категории ( А, А1, Б, Д ,Д1, М, Ф, Г, Ц, Ц1)

Оваа апликација е едниствената од овој тип на македонскиот пазар. Ако Вие треба да полагате теорија за возачки испит тогаш превземете ја оваа апликација и припремете се за вашиот тест на најефективен начин.

Со среќа!


Апликацијата содржи premium којшто го трга ограничувањето од 100 прашања. Доколку не сте задоволни од premium 100% ви ги враќаме парите.

Следете нè на фејсбук за сите новости: https://www.facebook.com/TeorijaZaVozacka/
За дополнителни прашања контактирајте нè на емајл: mojavozacka@gmail.com

Oflajn verzija, vo sekoe vreme, na sekoe mesto kade i da ste.

e Testovi za Vozacka Dozvola gi ima oficijalnite prasanja od Ministerstvoto za Vnatresni Raboti koisto se za polaganje na teoretskiot del za vozacka dozvola.

Za uste podobro da se podgotvite za Vasiot nareden test aplikacijata vklucuva:
- algoritam za ucenje
- statistika
- analiza
- site prasanja za site kategorii ( A, A1, B, D, D1, M, F, G, C, C1)

Ovaa aplikacija e edinstventa od ovoj tip na makedonskiot pazar. Ako Vie treba da polagate teorija za vozacki ispit togas prevzemete ja ovaa aplikacija i pripremete se za vasiot test na najefektiven nacin.

So srekja!


Aplikacijata sodrzi premium kojsto go trga ogranicuvanjeto od 100 prasanja. Dokolku ne ste zadovolni od premium 100% vi gi vrakjame parite.

Sledete ne na Facebook za site novosti:
https://www.facebook.com/TeorijaZaVozacka/
Za dopolnitelni prasanja kontaktirajte ne na emajl:
mojavozacka@gmail.com

Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to ТестовиВозачка Testovi Vozacka

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD