Wolfgang

Wolfgang

3.36MB

Virus Free No Ads

1,000+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
Wolfgang is een smartphone-app voor klassieke muziek, die je kan gebruiken in de concertzaal. Terwijl de musici spelen vertelt Wolfgang wat je – precies op dat moment – hoort in de muziek. Met Wolfgang begrijp en beleef je klassieke muziek als nooit tevoren.

Start Wolfgang vóór het concert en zet je telefoon op stil. Geniet van de muziek, terwijl Wolfgang je vertelt over wat je hoort. Af en toe een blik op je smartphone is voldoende, want Wolfgang voedt je met bondige, goed getimede zinnen. Je hebt alle tijd om rond te kijken en van de muziek te genieten.

Wolfgang biedt uitleg en verhaal over het werk dat wordt uitgevoerd – waar het over gaat, anekdotes, waar je op moet letten – en over de componist. De app biedt ook een overzicht van concerten waarbij Wolfgang kan worden gebruikt. Voor meer informatie: www.wolfgangapp.nl

Wolfgang is een initiatief van Johan Idema, in samenwerking met Muziekgebouw aan 't IJ en ontwerpbureau Fabrique. Wolfgang is mogelijk gemaakt door Stichting DOEN en het VSBfonds.
Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Wolfgang

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD