Zwembad De Banakker

Zwembad De Banakker

27.80MB

Virus Free No Ads

500+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
Lekker deinen op de golven van het golfslagbad, spelen onder de watervalletjes, bubbelen in de hot whirlpools, duiken van de hoge duikplank of met snelle vaart van de grote waterglijbaan? Het kan allemaal in De Banakker. Het zwembad is het hele jaar open.


Het zwembad heeft nog meer extra’s: de knuffelmuur, Turkse stoombaden, whirlpools en een zonnebank. En heb je zin in een koud of warm drankje dan schuif je in je zwembroek of bikini even aan bij de zwemmersbar. In ons gezellig zwembadcafé kun je naast een kop koffie, ook een boordje, snack, frietje, of een ijsje bestellen.

Wil je je conditie op peil houden, dan kun je ’s morgens vroeg, onder lunchtijd of in de avonduren in je eigen tempo baantjes trekken. Er is ook een uitgebreid programma van aquasporten.

Zwemlessen
Deskundige zweminstructeurs geven zwemlessen aan kinderen en volwassenen. Zij leiden deelnemers op voor de erkende diploma’s van het Zwem ABC. En omdat je nooit te jong bent om te leren, kunnen baby’s, peuters en kleuters al wennen aan het water tijdens het baby, peuter, kleuter zwemmen.

Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Zwembad De Banakker

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD