Activ - Sport & Sănătate

Activ - Sport & Sănătate

5.86MB

Virus Free No Ads

500+
Downloads
5.0
Reviews
DOWNLOAD
"Activ" este o aplicație ROmedic.ro creată pentru a te ajuta să ai grijă de corpul tău. Sportul îți permite să arăți mai bine, să te menții în formă, să fii mai sănătos și să îmbătrânești frumos. Folosește aplicația pentru a integra mișcarea în programul tău zilnic și a te informa cu privire la cele mai importante aspecte privind sănătatea ta.

Evaluarea statusului fizic
Calculul Indicelui de masă corporală, a greutății ideale, a consumului bazal și total de calorii. Monitorizarea evoluției greutății și dimensiunilor tale, dar și a altor parametri de sănătate.

Jurnal de activitate fizică
Înregistrarea fiecărei activități fizice și calcularea numărului de calorii consumate. Urmărirea evoluției în timp prin statistici zilnice și săptămânale. Ajutor în indeplinirea obiectivelor tale.

Antrenor personal și sfaturi utile
Primești sfaturi personalizate de la antrenorul tău personal, cât și sfaturi generale pentru o viață sănătoasă. Sunt sute de informații importante, însă prezentate pe scurt, pentru a nu-ți ocupa timpul prețios.

Prieteni (grup de activitate)
Pentru că e mai ușor să te mobilizezi alături de prieteni cu aceleași interese, aplicația Activ îți permite să îți ții aproape prietenii pentru a discuta cu ei, a le urmări activitatea și a face challenge-uri împreună.

Mobilizare prin puncte și topuri
Aplicația oferă puncte pentru activitățile tale, numărul de calorii arse, challenge-urile onorate, sfaturile și articolele citite. Astfel te poți compara cu ceilalti utilizatori și în special cu cei din lista ta de prieteni.

Mobilizare prin provocări (challenge)
Challenge-urile sunt evenimente prin care un utilizator provoacă alți utilizatori la o activitate fizică. Ele au rolul de a te ajuta să te mobilizezi prin crearea unei obligații morale de a respecta o promisiune.

Fii activ indiferent de vârstă!
Te așteptăm în aplicație!
Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Activ - Sport & Sănătate

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD