Amsterdam City Swim

Amsterdam City Swim

8.43MB

Virus Free No Ads

<100
Downloads
5.0
Reviews
DOWNLOAD
Features:

De app voorziet de deelnemer, toeschouwers, vrienden en familie in het laatste nieuws omtrent het evenement. De unieke track applicatie doormiddel van GPS en RFID zorgt ervoor dat de deelnemer gevolgd kan worden gedurende het evenement.

Meer informatie:

Tijdens de initiële start van de app opent het “event tracker” scherm. Met behulp van dit scherm kan de mobiele telefoon gekoppeld worden aan het unieke startnummer. Zoeken naar de eigen naam kan op basis van startnummer of op naam. Toeschouwers of de mensen thuis kiezen voor “overslaan”. De app is dan passief en registreert geen GPS signalen.
Na de koppeling met het mobiele apparaat ben je te volgen. Er knippert een groen vlak zodra de GPS een connectie heeft. Het knipperen van de groene vlak is om te bevestigen dat de app klaar is voor gebruik.

De GPS tracking start pas echt vanaf het moment dat de start is gepasseerd tot het moment dat de finish wordt gepasseerd. Voor aanvang van het evenement is de tracker aan en uit te zetten via het optie menu.
Ben je toeschouwer of wil je je vriend of vriendin thuis volgen: kies dan voor “overslaan”. De gebruiker kan maximaal 5 deelnemers volgen via de “tracker” tab. Tracker betekent dat een deelnemer gevolgd kan worden op basis van de exacte tussentijden berekend op basis van de RFID chip registraties. Verwijderen uit de tracker of nieuwe vrienden toevoegen kan continue. Je kan ook zichzelf toevoegen. De gebruiker ziet dan de exacte chipregistraties en eventueel tussentijden van zichzelf binnen enkele seconden na het passeren van het registratie punt. Ben je niet in het bezit van een smartphone? Dan wordt automatisch de RFID registratie chip die verwerkt is in je deelnemerskaart gebruikt voor het tracken van jou of je vrienden.

Up to date routes:

Naast het live tracken kun je tevens de verschillende de routes vinden binnen de app.

Evenement content en media:
De ‘app’ biedt naar de unieke tracker functie ook ‘up to date’ informatie over het evenement zelf. Het evenementen programma, waar kan je parkeren, laatste informatie over het openbaar vervoer en loop routes voor de toeschouwer.
Ook vind je in de app de laatste updates via de “informatie” en de “Twitter” tab. De persoonlijke video’s zijn tevens gekoppeld aan de app zodat je deze na afloop kan bekijken op de telefoon.

Batterij verbruik
- Het op de achtergrond blijven gebruiken van je GPS kan de gebruiksduur van de batterij aanzienlijk verkorten.
Share by

Information

 • Version

  1.0.1

 • Updated

  2017-09-03 11:32:15

 • Developer

  MySports BV

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Sports

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Amsterdam City Swim

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD