Angol Szótanító magyaroknak

Angol Szótanító magyaroknak

3.52MB

Virus Free No Ads

50k+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
Az Angol Szótanító kb. 5 700 szót tanít meg és tartalmaz egy kb. 90 000-es ingyenes szótárt is.

A program az angol szavakat példamondatok segítségével szövegkörnyezetben, összefüggésében tanítja.
Lehetővé teszi, hogy rutinfeladatok közben, félaktív időnkben is tudjunk angolt tanulni, pl. bizonyos fajta edzés közben, konyhai teendők, mosogatás, főzés, vagy pl. autóvezetés közben. Így a nagyon elfoglalt emberek is külön időráfordítás nélkül, idejük jobb kihasználásával nyelvet tudnak tanulni!

Hatalmas szókészlet

Rengeteg, jelenleg 5 700 angol szót és 6 400 angol példamondatot lehet megtanulni segítségével. A program egy fáradhatatlan szótanító gyár, fáradhatatlanul belénk sulykolja a szavakat.
A program a nyelvtanulásnak legfárasztóbb, leghosszadalmasabb részében ad érezhetően nagy segítséget! A jelenleg támogatott angol nyelvvizsga szintek: A1 (1500 szó), A2 (1300 szó), B1 (1800 szó), B2 (1000 szó).

Ingyenes részek

A programot modulonként 100, vagyis összesen 400 szóval ingyenesen is ki lehet próbálni, és ha tetszik, megvásárolhatóak a fizetős részek is, amelyek nagy segítséget jelenthetnek az angol tanulásban.
Ingyenes részek:
- 400 szó, amelyhez mind a 3 tanulási mód és a 2 kikérdezési mód teljes mértékben, ingyenesen használható,
- Ingyenes az angol-magyar szótár funkció a keresési lehetőséggel mind a 5700 szóhoz. Tehát nem csak szótanítóként használható a program, hanem ingyenes mini szótárként is.
- Ingyenes a példamondatokra történő keresés is, amely egy különleges, egyedülálló funkciója a programnak! Megtudhatjuk hogy, hogyan fejezi ki az angol az egyes magyar kifejezéseket, szókapcsolatokat.

A szavakat szövegkörnyezetben tanítja

A program az angol szavakat példamondatok segítségével szövegkörnyezetben, összefüggésében tanítja. Tapasztalat az, hogy hatékonyabb és könnyebb megtanulni egy egész mondatot, mint egyetlen szót. Így a szavakat rögtön használni is tudjuk, mert mondatba vannak foglalva. Könnyebb így megjegyezni a szavakat, mert hozzá vannak kapcsolva egy érzéshez, jellemző helyzethez, stb.

Beszélő angol szókártyák

A program szókártyákat használ az angol tanuláshoz és a kikérdezéshez is, de ezt speciálisan teszi. Az angol-magyar szópárokhoz és a példamondatokhoz is tartoznak szókártyák, amelyeket a program anyanyelvi kiejtéssel fel is olvas.

Többszörösen lektorálva lett

Az angol szavakat és a magyar jelentéseket felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkező nyelvtanárok lektorálták. A szavak később újra lektorálásra kerültek a példamondatok készítésénél. Majd végül amerikai-angol anyanyelvű nyelvtanár lektorálta újra a példamondatokat és a szavakat. Így többszörösen ellenőrzött anyagból tanulhatnak az Angol Szótanító program felhasználói.

Kikérdezés funkcióval

A kikérdezés funkcióval ellenőrizhetjük le, hogy az ismertnek bejelölt szavakat tényleg jól megtanultuk-e.

Saját szólista is összeállítható, amely használható saját vagy pl. gyerekeink angol házifeladatának gyors megtanulásához és kikérdezéséhez. A program segítségével az angol nyelvtudással nem rendelkező szülők is ki tudják kérdezni gyerekeiket!

Edzés és rutinfeladatok közben is

A telefon képernyőjének kikapcsolás után is folytatódik a hanganyag lejátszása, az angol-magyar szavak és példamondatok ismétlése, így pl. edzés közben is lehet angolt tanulni. Fülhallgatók speciális lejátszás indító/megállító gombját is kezeli a program.

Mini szótárként is használható

A szótanító program egyben egy ingyenesen használható mini szótár. Jól használható angol-magyar, magyar-angol szótárként is. A példamondatokban keresés egy egyedülálló lehetősége a programnak!

Duolingo vs. Angol Szótanító

Jobb-e vagy rosszabb ez a program, mint a Duolingo?
Nem rosszabb, nem jobb, hanem más, mert más célra lett kifejlesztve, a két program kiegészíti egymást. Míg a Duolingo lassan, aprólékosan kikérdezi tudásunkat, addig az Angol Szótanító hallgatás által igyekszik rengeteg szót belénk sulykolni, majd kikérdezni.

Share by

Information

 • Version

  4.0.0

 • Updated

  2017-02-07 02:34:25

 • Developer

  Miklos Zsido

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Education

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Angol Szótanító magyaroknak

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD