Autószervizek App

Autószervizek App

9.40MB

Virus Free No Ads

1,000+
Downloads
4.5
Reviews
DOWNLOAD
AUTÓSZERVIZEK APP

2015. év egyik legérdekesebb magyarországi fejlesztése, Android, rendszerre, amely  egyesíti az internetes (autószerelő műhelyeket, autóalkatrész boltokat és egyéb autóval kapcsolatos szolgáltatókat) kereső Ügyfeleket  a mobil GPS alapú helymeghatározás technológiával.

A program mindezt áthelyezi a mobil készülékre, ahol annak előnyeinek kihasználásával egy egyszerű de mégis hasznos szolgáltatást nyújt, ahol pár gombnyomás után akár fel is hívhatja a kiválasztott vállalkozást és el is navigálja hozzá.
Sok helyzetben előnyös, akár egy út menti műszaki probléma, általános karbantartás, vagy műszaki vizsga esetén is egyszerűen tud segítséget találni. Így megtalálja a legközelebbi szerelő műhelyt, autómentőt, megkeresheti az Önhöz legközelebbi márkaszervizt, ha új gumikat szeretne, akkor érdeklődhet az árakról az Ön közelében lévő gumiszerviztől.
Rengeteg időt és energiát takaríthat meg az applikáció használatával és vészhelyzetben az Ön legnagyobb segítsége lehet.

AMTS 2016

2016. év Nemzetközi Autó - Motoros Kiállítás, Fesztivál és Show kiállítói listáját, programjait megtalálod az App-ban, térképes navigálással.
Töltsd le az appot és válaszd ki a programjaidat, kiállítóidat, mentsd el a kedvenceid közzé.
Érdekel a Cabrio kiállítás? Szeretetnél szavazni? Megteheted.
Használd a Kedvencek funkciót és nem maradsz le semmiről, azt garantáljuk.
Tudod hol vannak azok a kiállítók akik akciókkal várnak téged?
Itt minden információt megtalálsz.
Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Autószervizek App

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD