AutoCG

AutoCG

3.58MB

Virus Free No Ads

5,000+
Downloads
4.5
Reviews
DOWNLOAD
AutoCG je jedina aplikacija u Crnoj Gori koja na jednom mjestu nudi sve gotove informacije koje su potrebne jednom vozaču.

STANJE NA PUTEVIMA - Nove informacije, svakog dana, koje obezbjeđuje Auto-moto savez Crne Gore:
- Trenutno stanje na putevima
U okviru ovog modula, postoji dodatni modul vezan za zimsku opremu, koji sadrži sve puteve na kojima je zimska oprema neophodna. Data je mogućnost prikaza svakog od ovih puteva pojedinačno na mapi.
- Svi radovi na putevima koji su trenutno u toku
- Prijave korisnika: Mogućnost korisnika da prijavi događaj na putu (gužva, udes, odron itd). Nakon prijave, prijava prolazi kroz proceduru odobrenja, poslije čega je dostupna korisnicima.

PUMPE - Sekcija u kojoj možete vidjeti trenutne cijene goriva koje se ažuriraju svakih 15 dana u skladu sa novim obračunima, kao i okolne pumpe, u odnosu na vašu trenutnu lokaciju, sortirane po udaljenosti.

PUTARINE, TRAJEKTI - Informacije o tunelu Sozina i trajektu Kamenari - Lepetane, sa njihovim lokacijama, nekoliko informacija kao i cjenovnikom.

RADARI - Modul aplikacije koji omogućava prijavu lokacije radarske patrole kao i izlistavanje svih onih radarskih kontrola koje se nalaze unutar kruga od 1h vožnje, računajući od vaše trenutne lokacije. Takođe, postoji mogućnost potvrde i demanta neke od izlistanih lokacija radara.

POMOĆ NA PUTU - Sadrži skoro sve registrovane službe pomoći na putu, sa mogućnošću direktnog pozivanja istih iz aplikacje. Dostupna je takođe i pomoć pri određivanju trenutne lokacije, kako bi korsnik u slućaju da ne zna gdje se nalazi, mogao lako da saopšti svoju lokaciju nekoj od službi za pomoć na putu.

EVIDENCIJA TROŠKOVA - Mogućnost evidentiranja potrošnje goriva, kilometraže, i svih ostalih troškova na vašem automobilu. Dat je uvid i u pregled ukupnih troškova.
Share by

Information

 • Version

  2.0.1

 • Updated

  2017-08-13 01:34:16

 • Developer

  KvartUp

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Transportation

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to AutoCG

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD