Banca Transilvania

Banca Transilvania

13.28MB

Virus Free No Ads

100k+
Downloads
3.5
Reviews
DOWNLOAD
Prin intermediul aplicatiei pentru Android de la Banca Transilvania ai la indemana informatii bancare: simulator de credite, simulator de depozite, harta interactiva a unitatilor si ATM-urilor BT, convertor valutar, contact si cele mai recente stiri.
In plus, poti sa iti gestionezi in mod eficient conturile proprii, avand acces la majoritatea operatiunilor bancare pe care le poti initia online, inclusiv plata facturilor de utilitati prin scanarea codului de bare.


Pentru activarea aplicatiei , in scopul gestionarii contului dumneavoastra deschis la Banca Transilvania, este necesar sa aveti deja acces la serviciul de mobile banking si sa accesati aplicatia de internet-banking BT24 ( meniul Servicii online –Activare aplicatie mobile banking)

Daca sunteti abonat la serviciul de internet banking, dar inca nu beneficiati de serviciul de mobile banking va rugam sa accesati meniul Servicii online-Abonare online mobile, iar ulterior activati aplicatia conform detaliilor de mai sus.

Daca nu beneficiati de serviciul de internet-banking va asteptam la cea mai apropiata unitate Banca Transilvania si in maxim cateva minute veti primi datele de acces.


Keywords: Banca Transilvania, banca transilvania, banca, transilvania, bt, BT

Share by

Information

 • Version

  2.3.33

 • Updated

  2017-02-07 05:34:46

 • Developer

  Banca Transilvania

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Finance

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Banca Transilvania

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD