Basme si Povesti

Basme si Povesti

18.59MB

Virus Free No Ads

100k+
Downloads
4.6
Reviews
DOWNLOAD
Cea mai apreciata aplicatie de povesti pentru copii!
Vrem sa aducem povestile si basmele copilariei mai aproape de copii. Va invitam pe taramul basmelor si povestilor romanesti si nu numai, pentru a va introduce in minunata lume a personajelor mirifice...

In primul rand, aceasta aplicatie este GRATUITA si include pentru inceput 5 povesti gratuite destul de cunoscute copiilor. Daca pana acum nu le-ati citit aceste povesti sau nu le-au auzit in alte parti, puteti sa lasati tehnologia sa va ajute. Aplicatia a fost gandita pentru copiii de gradinita, dar si pentru scolarii care au invatat sa citeasca (pe langa naratiunea audio este listata si povestea cu scris caligrafic).

Aplicatia are un meniu principal, de unde se pot alege povestile. Puteti glisa dreapta/stanga pentru a vedea si mai multe povesti deoarece nu pot fi afisate decat cate 3 povesti pe pagina. In partea de jos veti vedea intocmai ca la sistemul de operare Android cate pagini sunt. Este si un meniu de unde se pot gestiona povestile. Iesirea din aplicatie se face cu butonul de iesire de pe telefon/tableta.

In meniul principal fiecare poveste este reprezentata ca o carte cu o pictograma reprezentativa, numele povestii si o iconita de stare:
- iconita albastra - inseamna ca povestea este disponibila pentru descarcare GRATUITA (si asa va fi intotdeauna)
- iconita verde - inseamna ca povestea este deja descarcata pe dispozitivul dumneavoastra si este disponbila pentru parcurgere indiferent daca sunteti sau nu conectat la internet
- iconita rosie - inseamna ca povestea este disponibila pentru descarcare contra cost (se poate plati cu cardul sau prin SMS)

In sectiunea "Povestile mele" sunt 3 tab-uri ce reprezinta povestile ce se pot descarca gratuit, povestile ce se afla descarcate pe dispozitivul dumneavoastra (gratuite sau contra cost) si povestile cu plata. Pentru a elibera spatiul de memorie de pe dispozitiv puteti oricand sterge din povestile descarcate.

In interiorul povestii se poate naviga cu ajutorul butoanelor stanga/dreapta sau culisand cu degetul de la dreapta spre stanga (pentru a naviga inainte) si de la stanga spre dreapta (pentru a naviga inapoi), adica exact cum dati paginile unei carti reale.

In partea de sus exista un set de butoane care folosesc la oprirea/pornirea melodiei de fundal, oprirea/pornirea naratiunii audio, pornirea/oprirea modului automat de derulare a povestii si pornirea/oprirea modului de noapte buna (in acest mod, dupa incheierea naratiunii audio a povestii aplicatia se va inchide, dand voie dispozitivului sa intre automat in standby si sa stinga ecranul, evitand in acest fel epuizarea bateriei). Iesirea din poveste, in meniul principal, se face apasand pe carticica din coltul stanga/sus sau pe butonul "inapoi" al dispozitivului.

Aplicatia este in limba romana iar povestile si basmele sunt de asemenea in limba romana.

Povesti pentru copii

Gratuite:
- Jack si vrejul de fasole
- Alba ca zapada si cei 7 pitici
- Ursul pacalit de vulpe
- Capra cu 3 iezi
- Degetica

Cu plata:
PACHET 1:
- Jupan Cotoila (BONUS)
- Neghinita
- Frumoasa din padurea adormita
- Hansel si Gretel
- Fata babei si fata mosului
- Doi feti cu stea in frunte

PACHET 2:
- Iepurasul palavragiu (BONUS)
- Feciorul Imparatului Rosu
- Tinerete fara batranete
- Piparus Petru
- Greuceanu
- Praslea cel voinic

PACHET 3:
- Punguta cu doi bani (BONUS)
- Cei trei purcelusi
- Soldatelul de plumb
- Scufita Rosie
- Povestea porcului
- Danila Prepeleac

Basme pentru copii

Multumim tuturor celor care ne-au apreciat pe Google Play acordandu-ne 5 stelute!

http://www.linedesign.ro/basme-si-povesti/
https://www.facebook.com/basme.povesti

Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Basme si Povesti

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD