carePlan inmente

carePlan inmente

6.13MB

Virus Free No Ads

100+
Downloads
2.5
Reviews
DOWNLOAD
carePlan™ inmente er en kalender-applikation med udvidet funktioner til smartphones til mennesker med let til moderat demens. Applikationen er et værktøj, som kan være med til at skabe en struktureret og overskuelig hverdag for mennesker med demens samtidig med, at den vejleder i dagens gøremål.

Via simple gennemgange, med egne billeder og tekst, hjælper carePlan™ inmente brugeren til, hvordan man udfører forskellige aktiviteter - f.eks. hvordan man vasker sit tøj. For at udføre en aktivitet følger brugeren ganske enkelt de forskellige gennemgange fra start til slut og får derefter at vide, at aktiviteten er fuldført. Her er det muligt at anvende NFC-teknologi.

carePlan™ inmente er udviklet med afsæt i brugervenlighed, hvor der er lagt vægt på en simpel og logisk struktur og er derfor let anvendelig for brugere med demens. Applikationen har en synlig struktur med fokus på hele tiden at guide brugeren. carePlan™ inmente påminder også brugeren om dagens gøremål. F.eks. når brugeren skal huske at tage medicin, har en aftale uden for eget hus, eller blot skal huske at tage vasketøjet ud af vaskemaskinen.

Er du interesseret i en licens til applikationen så kan du kontakte:
e-mergency
Tlf: +45 63 121 911
Mail: kontakt@e-mergency.dk

Share by

Information

 • Version

  1.2.0 Build 143

 • Updated

  2017-02-04 10:34:27

 • Developer

  e-mergency

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Health & Fitness

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to carePlan inmente

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD