dé Weer app: gratis radar, uurverwachting en alarm

dé Weer app: gratis radar, uurverwachting en alarm

5.69MB

Virus Free No Ads

10k+
Downloads
4.5
Reviews
DOWNLOAD
Weer app met de belangrijkste KNMI weergegevens voor uw locatie, superoverzichtelijk op één pagina.


de Weerapp laat u de temperatuur, weersomstandigheden en windgegevens voor uw locatie zien. En of er een weerwaarschuwing of weeralarm voor uw omgeving geldt.


Verder bevat de app de weersverwachting, de uursverwachting voor uw locatie, overzichtelijke kaartjes, en de verwachting voor de komende week in helder kaartjes.


En maar liefst 7 verschillende bewegende weerradars. Zo bent u altijd voorbereid, dankzij de beste weergegevens van het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) uit de Bilt.


Deze app is het snelle broertje van onze app Het Weer in Nederland en bevat de meest geraadpleegde gegevens uit deze weerapp. Wilt u meer achtergronden en analyses en wilt u zelf uw verwachtingen maken, dan raden we u Het Weer in Nederland aan.

Heeft u commentaar? Stuur svp even een kort mailtje naar post@weerlive.nl, kritieken in de reviews zijn meestal te summier. Bedankt!

Leveringsvoorwaarden.
We doen ons uiterste best om een fantastische en accurate gratis weer app te leveren, maar kunnen natuurlijk niet garanderen dat de software en de daarin gepresenteerde data altijd 100% correct werken en zijn. Daarbij kunnen databronnen soms wisselen en kunt u geen rechten ontlenen aan deze weerapp of de daarin gepresenteerde informatie. Door deze weerapp te downloaden en gebruiken accepteert u deze leveringsvoorwaarden.

Locatie:
De locatiepermissie is alleen nodig om u de actuele weergegevens in uw omgeving te tonen. Deze locatiegegevens worden door Surfcheck op geen enkele andere manier gebruikt.
Share by

Information

 • Version

  2.9.1

 • Updated

  2017-08-08 12:34:24

 • Developer

  Surfcheck

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Weather

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to dé Weer app: gratis radar, uurverwachting en alarm

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD