Deskis.ro

Deskis.ro

3.96MB

Virus Free No Ads

500+
Downloads
4.5
Reviews
DOWNLOAD
Deskis este un program conceput de administratori profesionisti pentru Asociatiile de proprietari.
Programul a fost conceput pentru a oferi transparenta si profesionalism tuturor entitatilor unei Asociatii de proprietari. NU este necesara instalarea lui.

Cum sta asociatia de proprietari din blocul tau din punct de vedere financiar?


Cat de important este pentru tine sa stii daca se platesc facturile de apa, gaz, caldura si canalizare aferente blocului in care locuiesti?
O noua măsura inclusă în Legea nr. 225/2016 pentru modificarea și completarea Legii serviciilor comunitare de utilități publice nr. 51/2006, care a intrat în vigoare pe 26 noiembrie stabileste că „factura emisă pentru serviciile de utilități publice constituie titlu executoriu”, fiind vorba, printre altele, de serviciile de alimentare cu apă, cu căldură, de canalizare și de salubrizare.
Aplicatia deskis te informeaza daca blocul in care locuiesti are probleme cu plata furnizorilor de utilitati si daca tu ca proprietar de apartament ai riscul de a avea utilitatile sistate in viitorul apropiat. Are rolul de a te tine informat permanent de situatia financiara a blocului in care locuiesti.

Plata intretinerii de pe telefonul mobil - prin intermediul aplicatiei poti plati intretinerea de oriunde si oricand fara a mai fi nevoie de a merge la casieria asociatiei in orele de incasari si a plati numerar.

Prin intermediul aplicatiei poti introduce direct in lista de plata a blocului consumul de apa rece, apa calda, etc. In plus poti cere schimbarea numarului de persoane folosite la calcul intretinerii.

Descarca-ti aplicatia deskis si vei stii daca banii pe care ii platesti la intretinere ajung unde trebuie.
Share by

Information

 • Version

  1.1.3

 • Updated

  2017-08-11 06:34:14

 • Developer

  Deskis Solutions

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Business

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Deskis.ro

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD