Di e-tidning - Dagens industri

Di e-tidning - Dagens industri

26.79MB

Virus Free No Ads

1,000+
Downloads
3.0
Reviews
DOWNLOAD
I denna app för Di:s e-tidning får du senaste nyheterna inom ekonomi och näringsliv som en digital version av papperstidningen. Du kan välja att läsa nyheterna antingen som tidningssidor eller i artikelläge.

Välkommen till Dagens industri – Nordens största affärstidning. Av oss får du aktuella börskurser, valutor och räntor. Du får tips, råd och analyser av egna och inbjudna experter. Vi träffar entreprenörer från norr till söder och låter dem inspirera med deras personliga berättelser. Vi granskar bolag, affärer och makthavare och vi ger dig också vägledning i din privatekonomi och dina privata affärer.

Genom Di:s avdelningar belyser vi olika delar av näringslivet, inte minst i vårt uppskattade helgmagasin Di Weekend och vår avdelning PS som håller koll på intressanta företag och heta trender inom mode, design, mat och kultur.

Varje dag ger vi också utrymme till våra uppskattade krönikörer, till exempel styrelseproffset Michael Storåkers, CSR- och hållbarhetsexperten Gunhild Stordalen, tidigare finansminister Per Nuder, digitaliseringsexperten Sara Öhrvall och klimatforskaren Johan Rockström m.fl.

Du kan även välja att få e-tidningen automatiskt nedladdad samt ställa in hur många nummer av Dagens industri som du vill spara på enheten.

För ett kontinuerligt nyhetsflöde från di.se hänvisar vi till vår nyhetsapp som du också hittar i Google Play. För att kunna ta del av innehållet i appen behöver du vara prenumerant och i inloggat läge.
Share by

Information

 • Version

  2.2.1

 • Updated

  2017-04-14 08:32:20

 • Developer

  Di.se

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  News & Magazines

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Di e-tidning - Dagens industri

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD