Fietsersbond Routeplanner

Fietsersbond Routeplanner

1.44MB

Virus Free No Ads

50k+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
De Fietsersbond Routeplanner is sinds 2006 de meest complete fietsrouteplanner van Nederland. Honderden vrijwilligers brengen dagelijks de wijzigingen in het fietspadennetwerk in beeld, zodat de gebruikers van deze planner altijd een op maat gesneden fietsroute geadviseerd krijgen. Gebruik hiervoor één van de tien verschillende routetypen:
- Makkelijk doorfietsen (meest gebruikt!)
- Kortste route
- Racefietsroute
- Recreatieve route
- Natuurroute
- Autoluwe route
- Netwerk fietsknooppunten
- Netwerk landelijke fietsroutes (LF's)
- Combinatie fietsnetwerken (knooppunten en LF's)
- Strooiroutes

In de app kan de gebruiker een eigen fietsroute uitstippelen, van elke locatie naar elke locatie in Nederland. Ook is het mogelijk om een fietsrondje te plannen, eventueel met behulp van de fietsknooppunten.

Door via de desktopversie een (gratis) persoonlijke account aan te maken, kunnen op de desktopversie uitgestippelde fietsroutes via de app opgeroepen worden. Hoe dat in zijn werk gaat, leest u in de Help.

De Fietsersbond Routeplanner is een project van de Fietsersbond, de belangenbehartiger van fietsers in Nederland. Wij hebben 35.000 leden, 150 lokale afdelingen en 1500 vrijwilligers in het hele land en werken aan meer en betere fietsvoorzieningen.

De ontwikkeling van deze fietsrouteplanner wordt ondersteund door Europeesche Verzekeringen. Europeesche Verzekeringen is al jaren actief op het gebied van fietsverzekeringen. Met de samenwerking wil de Europeesche onder meer de Fietsersbond helpen om het recreatief gebruik van de fiets te stimuleren.

Share by

Information

 • Version

  3.6.2

 • Updated

  2017-02-07 03:34:23

 • Developer

  Fietsersbond

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Travel & Local

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Fietsersbond Routeplanner

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD