Find It - Albania Travel Guide

Find It - Albania Travel Guide

14.90MB

Virus Free No Ads

5,000+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
How often have you looked for that new bar that everyone is talking about? How about of a restaurant that offers a children's playground? Do you need gas station or a parking with car wash? Where is the nearest office to pay your utility bills? The answer is here. Search for anything around you in a natural way. Findit is built to think just like you. Just type what you are looking for...

★ Find anything around you, from a specific location or from any selected location on the map.
★ Create your own list of favorite places.
★ Filter places according to their features and by business hours.
★ Find detailed info for tens of thousands of businesses, including photos, contacts, location, website, business hours etc...
★ Discover and share with your friends, the events of these places.


Sa herë ndodh që të kërkoni atë barin për të cilin të gjithë po flasin? Po atë restorantin që ofron edhe një kënd lojrash për fëmijët? Ju duhet një pikë karburanti apo një parking me lavazh? Doni të dini pikën më të afërt ku të paguani faturën e dritave apo të ujit? Këtu e keni përgjigjen. Kërkoni gjithçka rreth jush sa më natyrshëm. Findit është ndërtuar të mendojë si ju. Thjesht shkruaj atë ç’ka kërkon…

★ Gjej vendet më të mira përreth teje, në një zonë të caktuar apo një pike të zgjedhur në hartë.
★ Krijo listën tënde të vendeve të preferuara.
★ Filtro vendet e gjetura sipas veçorive të tyre dhe nëse janë të hapur.
★ Gjej të dhënat e dhjetera mijëra bizneseve, ku përfshihen fotot, kontaktet, vendndodhja, website, orari etj...
★ Shih dhe ndaj me miqte e tu eventet e ketyre vendeve.

Share by

Information

 • Version

  1.5.0.5

 • Updated

  2017-02-07 12:36:47

 • Developer

  FINDIT.AL

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Travel & Local

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Find It - Albania Travel Guide

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD