FM7 Rádió

FM7 Rádió

1.04MB

Virus Free No Ads

500+
Downloads
4.5
Reviews
DOWNLOAD
„Az újságot olvassák az emberek, a televíziót nézik, a rádiót szeretik!”

Híres idézet ez a szakmában, melyet szinte kivétel nélkül minden rádiós ismer, és néhanap látja egy – egy személyes találkozás alkalmával hallgatói szemében is, mint egy gyermeki kíváncsiságot, szakmáját illetően.

2014 tavasza nemcsak a természetben, de a helyi rádiós életben is megújulást hozott az Egerben és környékén élők életébe. A rádiós piacon egy új és fiatalos színfolt jelent meg, melyet több éve sikeresen rádiózó emberek összefogásával sikerült megvalósítani.

Sokéves szakmai tapasztalatuk és nyitottságuk révén az új médium a fiatal felnőtt korosztályt igyekszik megszólítani, ezzel mintegy hiányt pótolva a helyi rádiós piacon. Jelen kíván lenni a helyi közéletben és kiemelten fontos cél, hogy hallgatóival folyamatos interakcióban tudjon maradni.

Széleskörű együttműködésre törekszik vállalkozásokkal, egyéb szervezetekkel és állami intézményekkel, a helyi és környékbeli zenei és sportélet jeles képviselőivel, illetve különböző program és fesztiválszervezőkkel.

Az FM 7 nem kíván megállni Eger határainál, ezért minden órában, folyamatosan tájékoztatja hallgatóit az ország és világ legfontosabb híreiről és eseményeiről, illetve naprakész zenei szerkesztésének köszönhetően garantáltan a legnagyobb slágereket szerkeszti adásba, melyet folyamatosan monitorozva a hallgatói javaslatok és észrevételek figyelembe vételével végez.

Az adás Egerben és 50 kilométeres körzetében a 100,7 MHz-en, illetve a világhálón fogható, emellett aktív, különböző közösségi oldalakon is, maximálisan alkalmazkodva a kor írott és íratlan követelményeihez.

Új médiumként a hirdetői piacon a listaár mellett igen kedvező és barátságos árakat és hirdetési csomagokat tudunk kínálni, ezzel közelebb hozva egymáshoz vállalkozásokat és hallgatókat.

Munkatársaink többsége, közel 20 éve rádiózik és ezeket a tapasztalatokat felhasználva igyekszik egy szerethető, trendi rádiót működtetni, mely reményeink szerint minél hamarabb az egriek és környékbeliek elsőszámú médiumává növi ki magát!

A rádió hangjai és arcai: Rohlicsek Judit, Szilvás Krisztina, Nagy Lilla, Szávoly Richárd, Debnár Ádám, Tana Dávid és Szakra Attila, valamint a 20 éves szakmai múlttal rendelkező értékesítési szakember, Holló Zoltán.

Szlogenünk a mottónk is egyben, amely azt a reményünket közvetíti, hogy hallgatóink bárhol is járnak a világban, mindig velünk maradnak, és mi elkísérhetjük őket.

Köszönjük, hogy életük részei lehetünk és velünk tartanak ebben a szenzációs kalandban!

FM 7 – A hang, ami elkísér

Share by

Information

 • Version

  1.1

 • Updated

  2017-02-04 12:32:24

 • Developer

  PlixApp Kft.

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Music & Audio

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to FM7 Rádió

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD