GRÁNIT eBank

GRÁNIT eBank

22.45MB

Virus Free No Ads

5,000+
Downloads
3.5
Reviews
DOWNLOAD
Magyarország innovatív elektronikus Bankjaként továbbfejlesztettük mobilbanki szolgáltatásainkat! Európában elsőként bevezetett újgenerációs banki mobiltárca érintéses fizetéssel és ingyenes iSMS üzenetek mellett számlainformációk, bankkártya funkciók és Android Wear támogatás is elérhető a GRÁNIT eBankban.

A GRÁNIT eBank alkalmazással:

- FIZETHET MOBILTELEFONJÁVAL, EGY ÉRINTÉSSEL

- lekérdezheti számlaegyenlegét és számlaforgalmát
- biztonságosabban használhatja bankkártyáját
- kontrollálhatja pénzügyeit
- kártyahasználati információkat kaphat
bizonyos funkciókat Android Wear platformot támogató okosóráján is elérhet.

Az alkalmazás fő funkciói:

- Érintéses fizetés mobiltelefonjával érintéses fizetésre alkalmas POS terminálokon.
- Valós idejű számlaegyenleg és számlaforgalom lekérdezése.
- Számlamozgásairól vagy kártyahasználatáról szóló banki SMS helyett ingyenes, internetalapú iSMS üzeneteket kaphat. Az alkalmazásban beállíthatja azt is, hogy ha nincs élő internetkapcsolata, a banki üzeneteket elküldjük-e hagyományos SMS-ben (iSMS/SMS vegyes üzemmód).
- GRÁNIT Lock - bankkártya ideiglenes zárolása: mostantól bárhol, bármikor ingyenesen lezárhatja, majd tetszőleges időpontban újra akíválhatja GRÁNIT bankkártyáját.
- Az automatikus kártya zárolás funkció bekapcsolását követően feloldott kártyák az Ön választása szerinti idő elteltével automatikusan visszazárásra kerülnek.
- Bankkártya limitbeállítás: bárhol, bármikor, ingyenesen van lehetősége megváltoztatni a bankkártyájához kapcsolódó napi készpénzfelvételi, POS és online (internetes) vásárlási limitet is.


Az alkalmazás használata:

- Érintéses fizetés használatához erre alkalmas, NFC kompatibilis Androidos (legalább 4.4- es) mobiltelefon , GRÁNIT Banknál vezetett bankszámla és bankkártya szűkséges.
- Számlamozgásairól vagy kártyahasználatáról szóló banki üzenetek fogadásához GRÁNIT Bank számlájához rendelt GRÁNIT SMS szolgáltatás is szükséges, melyet TeleBankunkon vagy GRÁNIT NetBankon / MobilBankon keresztül is igényelhet.
- Az alkalmazás első használatakor kérjük regisztrálja a mobiltelefonszámát.
- A telefonszám sikeres regisztrációja után kérjük lépjen be a GRÁNIT Netbank-ba (netbank.granitbank.hu) vagy Mobilbankba és a "Gránit eBank Aktiválása" menüpontban aktiválja a szolgáltatást, megjelölve, hogy a banki funkciókat (kártya zárolás, limitmódosítás) is engedélyezi-e?
- A Fiókom menüben beállítható az üzenetküldés üzemmódja: csak iSMS, csak SMS vagy vegyes iSMS/SMS.
- Kérjük ne kényszerítse az alkalmazás bezárását (az alkalmazás ikonjának balra húzásával a multitasking képernyőről), mivel ez a jövőbeni üzenetek fogadásában átmeneti fennakadást és az Android Wear platformot támogató okos eszközön történő használatban problémát okozhat.
- Az alkalmazás biztonsági okból módosított operációs rendszerrel (pl. root) rendelkező mobiltelefonokon nem használható.

FONTOS:
- Az új eBank alkalmazás Android 7 operációs rendszerrel rendelkező telefonokon várhatóan szeptember 28-tól használható!
- Amennyiben már korábban aktiválta a GRÁNIT eBank / Üzenő alkalmazást, kérjük most a GRÁNIT NetBankban vagy MobilBankban az eBank aktiválás menüpontban engedélyezze a banki funkciók használatát is az alkalmazás számára.
- Csak ha iSMS/SMS vegyes üzenetküldési üzemmódot választ: az új üzenetek érkezésekor kérjük néhány percen belül kattintson az üzenet sávon megjelenő értesítésre, vagy nyissa meg az alkalmazást, mivel csak így garantálható, hogy a Banki üzenetküldő-központ biztosan értesül az üzenet sikeres kézbesítéséről. Ennek elmaradása esetén rövid várakozási idő után hagyományos sms üzenet kerül kiküldésre, mely számlacsomagtól függően díjköteles lehet.

A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek a www.granitbank.hu/ebank oldalon találhatóak.

Share by

Information

 • Version

  3.1

 • Updated

  2017-02-04 10:34:31

 • Developer

  GRANIT Bank Zrt.

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Finance

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to GRÁNIT eBank

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD