GreenGo

GreenGo

6.50MB

Virus Free No Ads

1,000+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
***************** Az applikáció csak REGISZTRÁCIÓ UTÁN működik! Regisztráció: www.greengo.hu ****************

Gondolkodtál már valaha azon, milyen jó lenne egy olyan autóban ülni, amelynek csak az előnyeit élvezheted? Ami csak akkor a Tiéd, amikor szükséged van rá? Amivel bárhol ingyen leparkolhatsz? Ami után nem kell rendszeresen csekkeket befizetni? Aminél nem kell benzinre költened? Amit nem kell időről-időre kitakarítani? Akkor a GreenGo szolgáltatását éppen Neked találták ki!

A GreenGo a budapesti közösségi közlekedés legújabb formája, amely egy mindenki számára könnyen hozzáférhető, környezetbarát alternatívát kíván adni azoknak, akik a fővárosban élik mindennapjaikat. Egy úgynevezett „e-carsharing”, vagyis autómegosztó szolgáltatás, amely nem csak kényelmes, gyors, egyszerű és praktikus, de még zöld is, hiszen csak elektromos autókkal üzemel!

Utazz velünk, hiszen a GreenGo - Enyém. Tiéd. Miénk.

Az applikáció letöltése mellett add meg az adataidat a weboldalunkon és a jogosítványoddal és a másik megadott okmányoddal gyere a Budapest belvárosában található ügyfélszolgálatunkra regisztrálvi, szerződést kötni.

Az applikáció főbb funkciói:
- Kövesd az összes járművet, ami elérhető a rendszerben;
- Jármű lista, ami a Tőled való távolság szerint rendszerezi az autókat;
- Praktikus információk az autókról (hozzávetőleges helyzetjelzés, útvonaltervezés a járműig, rendszám, tájékoztató a hatótávról és akkumulátor szintről);
- Foglalást (30 perc) és bérlést is intézhetsz egy gombnyomással;
- Mutatja a szolgáltatási terület határait, amin belül bárhol lezárhatod a bérlésed;

Ha észrevételed vagy kérdésed van az applikációval kapcsolatban, írj nekünk bátran az ugyfelszolgalat@greengo.hu címre. Minden visszajelzést szeretettel várunk!
Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to GreenGo

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD