Hyundai Moldova

Hyundai Moldova

11.93MB

Virus Free No Ads

1,000+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
Pacific Motors Moldova SRL este distribuitorul oficial al Hyundai in Moldova, reprezintă aplicație mobilă Hyundai!

De acum înainte Dumnevoastră veți cunoaște despre toate evenimentele Hyundai doar instalțnd o aplicație gratuită de pe dispozitivul Dumnevoastră mobil. Puteți cunoaște mai bine toate modelele Hyundai și dacă va place unul din ele cu ajutorul funcției “Configurator și Complectații” foarte ușor puteți calcula costul automobilului dorit.

Dacă pentru procurarea automobilului dorit aveți problema cu lipsa fondului necesar, funcția “Calculatorul Leasing” vă ajută la calcularea plații lunare pentru unul sau altul automobil.
Datorită acestei aplicații Dumnevoastră puteți on-line să estimați și ulterior să vindeți automobilul, folosind funcția trade in, să vă inscrieți la test-drive, fără de întilnire cu dealerul pentru procurarea unui automobil nou.

Economisiți timpul Dumnevoastră pentru rezolvarea problemelor de rutina care sunt legate cu deservirea tehnică a automobilului Dumnevoastră. Inscrierea on-line vă permite din timp să ocupați locul în rînd la service pentru reparația vechicule sau de garanție. Datorită notificării-Push Dumnevoastră nu veți uita despre inspecția tehnică a automobilului.

În aplicația Hyundai Dumnevoastră puteți să faceți cunoștiință cu lista prețurilor, cărțile de exploatare tuturor modelelor mărcii Hyundai și să vedeți diverse broșure.

Pentru comoditatea conducatorilor auto în aplicație este funcția cu lista radarelor pe hartă pentru planuirea corectă a traseului și schema traseului pînă la dealerii Hyundai.

Descoperiți comoditatea aplicației noastre mobile. Fiți impreuna cu HYUNDAI!

Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Hyundai Moldova

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD