Jul i Dragør

Jul i Dragør

8.28MB

Virus Free No Ads

500+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
JUL I DRAGØR 2.0
Denne app er udgivet af Nexus Kommunikation A/S i samarbejde med Dragør Kommune og kan gratis hentes på Google Play og bruges af alle interesserede. App’en er optimeret til Android 3.0 og senere versioner. App’en er første gang taget i brug medio november 2014.

VEJLEDNING
App’en er udviklet i tilknytning til DR’s julekalender 2014 'Tidsrejsen', som er optaget i Dragør. Den indeholder en række byvandringer med lydguides til brug i Dragør Gamle By. En af byvandringerne – Sofies julevandring - tager dig med til nogle af de steder, du ser i julekalenderen. Julebyvandring handler om juletraditioner gennem Dragørs historie. Endelig er der en historisk byvandring. App’en indeholder praktisk information om julemarkedet og jul i Dragør 2015, bl.a. Det sker i Dragør, Levende Låger, fotos fra DR’s optagelser i Dragør, information om restauranter, transport, parkering og toiletter.

KILDER TIL APP’EN
Mange af de praktiske oplysninger i app’en stammer fra Visit-Dragoer.dk og vedligeholdes af Dragør kommune i samarbejde med Dragør Turistforening og frivillige borgere. Byvandringerne er tilrettelagt af Dragør Lokalarkiv.

Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Jul i Dragør

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD