La Fumera - Festa Major Alternativa de Sallent

La Fumera - Festa Major Alternativa de Sallent

79.26MB

Virus Free No Ads

<100
Downloads
0.0
Reviews
DOWNLOAD
AMB L’HERÈNCIA GRAVADA A LA PELL!

Tornen a sonar les sirenes! Ha arribat l’hora d’inundar de nou el poble de verd, blau i vermell; d’omplir de color els carrers de Sallent amb les camises de les nostres fàbriques, portant amb elles el record de l’única peça imprescindible de l’engranatge: les persones que amb el seu treball van esdevenir el motor de la vida a la indústria sallentina. Portant amb elles la història de les nostres àvies i avis.

Fem memòria. Homenatgem la tradició obrera de la nostra vila; la lluita i la força de les treballadores dins i fora de la fàbrica. De la proclamació del comunisme llibertari el gener del 1932 a les tancades dels miners sota terra i les dones a l’església. De la defensa de la República el 36 a la consolidació del teixit associatiu i veïnal després del franquisme. De la recuperació del Carnaval, a la construcció de festes alternatives i populars.

LA FUMERA No oblidem. D’elles recollim aquesta herència i n’entomem el llegat per construir unes festes pensades i viscudes per totes i on totes ens hi sentim còmodes; unes festes en les quals teixim llaços de comunitat, ens trobem amb les veïnes, compartim inquietuds, tristeses i alegries i de totes elles ens fem més fortes juntes; unes festes que vivim en comú, al centre del poble, i de les quals no ens n’amaguem. Perquè les festes són del poble i les fem entre totes. Les festes som totes nosaltres.

Perquè eren, som. Amb el record ben viu bategant als nostres cors, tornem un any més a celebrar la Festa Major, a viure La Fumera. Tornem amb força i energia, creixent al vostre costat amb nous projectes, fets realitat gràcies a l’aportació econòmica de més de 150 persones! Autoorganitzant-nos. Autogestionant-nos. Entre totes, fem de La Fumera un espai de vida comunitària: la festa del poble!
Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to La Fumera - Festa Major Alternativa de Sallent

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD