M App

M App

6.03MB

Virus Free No Ads

5,000+
Downloads
2.5
Reviews
DOWNLOAD
M App är till för dig som är medlem i Motormännens Riksförbund men också för alla trafikanter.

Som icke-medlem får du tillgång till Resetips, snabb tillgång telefonnummer du kan behöva om olyckan är framme ute på vägarna samt information om oss och våra erbjudanden.

Som medlem tar appen dig närmare dina förmåner som medlem såsom en reseguide för samtliga länder i Europa som du kan ta med dig ut på resan och komma åt utan internetuppkoppling.

Har du glömt medlemskortet hemma eller väntar fortfarande på att få hem ditt kan du via appen använda vårt nya digitala medlemskort.

Som medlem i Motormännens Riksförbund kan du utnyttja Appens samtliga funktioner samt få tillgång till

* Exklusiva och värdefulla rabatter på allt från billån, betalkort, försäkringar, resor och boende, drivmedel och biltillbehör. Du får också tillgång till rabatter och erbjudanden över hela världen genom Show your Card!

* Kostnadsfri rådgivning från våra experter och konsumentrådgivare inom juridik, teknik och bilresor utomlands.

* Sveriges största biltidning, Tidningen Motor.

Genom ditt medlemskap är du med och stödjer Motormännens påverkansarbete för en hållbar, säker och tillgänglig mobilitet. Våra medlemmar är miljömedvetna och vill bidra i omställningen till en fossiloberoende fordonsflotta. Samtidigt är vi övertygade om att bilen även i framtiden kommer att vara ett viktigt transportmedel, som binder ihop vårt avlånga land och får vardagen att gå ihop med ”hämtning, lämning” och olika aktiviteter.
Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to M App

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD