Meso Anglisht Offline

Meso Anglisht Offline

5.66MB

Virus Free No Ads

50k+
Downloads
5.0
Reviews
DOWNLOAD
Mëso gjuhën angleze në mënyrën më të shpejtë dhe më të lehtë.

"Mëso Anglisht Offline" është aplikacion i cili ju mundëson të mësoni gjuhën më të folur ne botë nga pajisja juaj mobile. Gjatë leximit ju mund të krijoni fjalitë apo edhe grupet tuaja favorite dhe t'i qaseni atyre sa herë të ju nevojiten. Poashtu me kapacitetin e fjalëve që posedon (prej 22 000 sosh) ju do të jeni të aftë të komunikoni lehtë dhe në të shumtën e situatave që kan të bëjnë me jetën e përditshme.
Share by

Information

 • Version

  3.1

 • Updated

  2017-09-05 07:08:12

 • Developer

  T. Loshi

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Education

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Meso Anglisht Offline

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD