MijnHyundai

MijnHyundai

21.48MB

Virus Free No Ads

10k+
Downloads
3.0
Reviews
DOWNLOAD
Bent u Hyundai-rijder? Dan zit u nooit meer om hulp verlegen. Speciaal voor u is er namelijk de gratis MijnHyundai App; een eenvoudige en handige tool op uw smartphone met de meest praktische informatie over uw auto.

Met de MijnHyundai App hebt u altijd toegang tot specifieke informatie over uw Hyundai. Wat betekenen die controlelampjes in het dashboard? Wat te doen bij pech onderweg? Waar bevindt zich de dichtstbijzijnde Hyundai-dealer? Op al deze vragen geeft de MijnHyundai App een antwoord.

Extra handig in de MijnHyundai App zijn de speciale Doe-het-zelf-instructies die tonen hoe u zelf eenvoudige handelingen kunt verrichten als een band verwisselen, olie bijvullen en de banden op de juiste spanning brengen.

Evenals de buitenlandtips, die u meer informatie geven over maximumsnelheden, brandstofnamen en bijzondere verkeersregels in vijftien Europese landen.

Krijgt u pech of, vervelender, rijdt u schade, dan zijn onze servicediensten via de MijnHyundai App met één druk op de knop te bereiken.

Een lekke band? Per ongeluk de verkeerde brandstof getankt? Met de Hyundai Mobiliteitsgarantie kunt u via de MijnHyundai App direct Hyundai Pechhulp inschakelen: 24 uur per dag, 7 dagen per week en waar dan ook in Europa.

Maak via de MijnHyundai App ook snel en eenvoudig online een afspraak voor een werkplaatsbezoek.

De MijnHyundai App: altijd en overal hulp bij de hand.

De MijnHyundai App is exclusief voor Hyundai-rijders met een speciaal MijnHyundai-account. Nog geen account? Ga naar www.mijnhyundai.nl en registreer uzelf gratis.

Share by

Information

 • Version

  1.6

 • Updated

  2017-02-04 02:34:15

 • Developer

  Xeed B.V.

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Travel & Local

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to MijnHyundai

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD