Mit Thy

Mit Thy

12.61MB

Virus Free No Ads

1,000+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
Mit Thy er din guide til kulturelle oplevelser, arrangementer og steder i Thisted Kommune.


I STEDER har du et overblik over alle de kommunale institutioner, spillesteder, biblioteker, parkeringspladser, svømmehaller, legepladser og seværdigheder i Nationalpark Thy. Du kan fx finde åbningstider på biblioteket, genbrugspladserne eller børnehaver og skoler, eller finde den nærmeste lege- eller parkeringsplads.


I ARRANGEMENTER få du nem adgang til oplevelser og events i hele kommunen. Du kan for eksempel finde koncerter, kunstudstillinger eller teaterforestillinger. Kalenderfunktionen gør det let at dele f.eks. koncerter med dine venner på Facebook, eller tilføje arrangementer til din egen kalender på din telefon. Har du brug for inspiration til kommende arrangementer, udfylder du dine interesser under Min profil. Fremover modtager du direkte besked om arrangementer, som er relevante for netop dig.

Under THY LIV har du mulighed for at dele dine oplevelser med de andre brugere. Du kan fx uploade dine egne billeder fra en række favoritsteder, eller se de forskellige områder, som andre brugere har udvalgt som netop deres favorit-spot i kommunen.


MIN KOMMUNE giver dig adgang til de aktuelle ledige stillinger fra Thisted Kommune, ligesom du finder både åbningstider og telefonnumre til en lang række af kommunes områder og institutioner.


BRUG KOMMUNEN er din genvej til at betjene dig selv. Indtil videre indeholder denne menu en nem og hurtig måde for dig at rapportere om huller, fejl og skader på vejene. Senere bliver menuen udbygget med andre muligheder, for eksempel rotteanmeldelse eller flytning.

App’en er udviklet af firmaet Mobile Identity. Thisted Kommune samarbejder med Thy360 samt Nationalpark Thy om at levere indhold til applikationen.

Share by

Information

 • Version

  2.6

 • Updated

  2017-09-17 06:04:11

 • Developer

  Mobile-Identity

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Lifestyle

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Mit Thy

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD