mPretinac

mPretinac

2.97MB

Virus Free No Ads

10k+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
Mobilni osobni korisnički pretinac je osnovna e-usluga sustava e-Građani.

Putem Vašeg Osobnog korisničkog pretinca, ukoliko imate važeći OIB, možete na siguran način korištenjem odgovarajuće vjerodajnice pregledati i upravljati porukama koje su upućene Vama od strane tijela državne uprave.
Pristup putem vjerodajnica za elektroničku identifikaciju osigurava da se samo određeni registrirani korisnik može prijaviti u Osobni korisnički pretinac. Za korištenje aplikacije je neophodna jedna od vjerodajnica koja je podržana od strane sustava NIAS (vjerodajnice se izdaju u Republici Hrvatskoj).

PREDNOSTI OSOBNOG KORISNIČKOG PRETINCA:
Osobni korisnički pretinac predstavlja sigurno i povjerljivo jedinstveno mjesto komunikacije građana s tijelima državne uprave.
Ideja Osobnog korisničkog pretinca je brža, učinkovitija i preglednija komunikacija građana s tijelima državne uprave pri čemu bi se smanjio broj odlazaka na šaltere i u konačnici prvi korak realizacije smanjenja trenutačne papirologije.

SIGURNOST:
Korištenje aplikacije mPretinac potpuno je sigurno. mPretinac je zaštićen PIN-om koji je poznat samo korisniku. PIN se ne pohranjuje na mobitel, čime se jamči tajnost podataka o PIN-u. U slučaju krađe mobitela te pokušaja pristupa mobilnoj aplikaciji Osobnog korisničkog pretinca, unosom netočnih podataka pri prijavi blokira se korisničko ovlaštenje, čime je spriječen nepoželjan pristup.

FUNKCIONALNOSTI:
- Zaprimanje poruka od tijela državne uprave
- Prikaz i spremanje privitaka
- Postavljanje oznaka obavijesti
Share by

Information

 • Version

  2.0.7

 • Updated

  2017-09-19 09:48:12

 • Developer

  APIS IT

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Business

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to mPretinac

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD