Nature Today

Nature Today

3.82MB

Virus Free No Ads

1,000+
Downloads
5.0
Reviews
DOWNLOAD
Nature Today houdt u op de hoogte van de actuele gebeurtenissen in de natuur in Nederland en daarbuiten. Biologen geven u dagelijks informatie over onder andere vlinders, zoogdieren, amfibieën, libellen, planten, zeedieren en vogels. Nature Today is voortgekomen uit Natuurbericht.

Sinds 2008 publiceren biologen van natuurorganisaties en kennisinstellingen dagelijks twee berichten over actuele ontwikkelingen in de natuur in Nederland op Natuurbericht.nl. Op 26 november 2015 is Natuurbericht.nl overgegaan naar Naturetoday.com. Nature Today heeft net als Natuurbericht het doel de samenleving te informeren over actuele gebeurtenissen in de natuur door gebruik te maken van:

- Resultaten uit bestaande ecologische monitoringprogramma’s;
- Aanwezige ecologische kennis bij natuurorganisaties en kennisinstellingen;
- Nieuwe programma’s en ICT-technologieën voor analyse, voorspelling en (live) visualisatie van gebeurtenissen in de natuur.

De visie van Nature Today is:
Door het publiek en specifieke doelgroepen continu en actief te informeren over actuele ontwikkelingen in de natuur wordt de verbondenheid met, kennis over en waardering voor de natuur versterkt en is men meer gemotiveerd om actief bij te dragen aan monitoring, beheer en behoud van natuur.
Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Nature Today

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD