Piggy

Piggy

19.05MB

Virus Free No Ads

10k+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
Piggy werkt bij al jouw favoriete winkels door heel Nederland zodat je met één systeem overal kunt sparen. Pak een kaart bij jou in de buurt of download hier de App!

Zeg gedag tegen al die klantenkaarten die je nu meedraagt in je portemonnee en die je toch nooit gebruikt. Piggy geeft je één kaart om al je klantenkaarten te vervangen. Met de Piggy App zorg je ervoor dat je je Piggycard digitaal ook altijd bij je hebt. Scan je App op de iPad in de winkel en begin met sparen voor jouw beloning!


Voor deze app hebben wij diverse permissies nodig. Voor de duidelijkheid zetten wij hier voor jou neer waar wij ze exact voor nodig hebben zodat je weet waar je aan toe bent.

Locatie
Om te bepalen welke winkels bij jou in de buurt zijn aangesloten bij Piggy vraagt de applicatie om jouw locatie. De app sorteert dan automatisch de meest dichts bijzijnde winkels voor je.

Telefoon
Vanuit de app is het mogelijk een winkel direct te bellen. Zo willen we het makkelijk maken voor consumenten om in contact te komen met hun favoriete winkel.

Foto's/Media/Bestanden
Om de logo's van winkeliers rap te kunnen weergeven, en om het dataverbruik van telefoons laag te houden worden deze lokaal op de telefoon opgeslagen en bijgehouden. We gebruiken dus niet jouw media maar er wordt wat ruimte gebruikt voor een goede gebruikservaring.

Share by

Information

 • Version

  2.0.3

 • Updated

  2017-02-07 07:36:40

 • Developer

  Piggy loyalty BV

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Shopping

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Piggy

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD