Pohjalainen

Pohjalainen

3.99MB

Virus Free No Ads

5,000+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
Lue päivän Pohjalainen helposti Android-laitteella. Lataamalla sovelluksen, voit lukea tabletille ja puhelimeen optimoidun tuoreen sanomalehden koko sisällön heti aamusta. Sovellus on maksuton.
Pohjalaisen irtonumero maksaa 1,80 euroa ja 30 vuorokauden jatkuva tilaus 29,75 euroa (sis. alv 24%). Tilaus laskutetaan Google-tilin kautta, kun käyttäjä on vahvistanut tilauksen. 30 vuorokauden tilaus jatkuu automaattisesti. Voit perua 30 vuorokauden jatkuvat tilauksen poistamalla automaattisen tilauksen uusinnan käytöstä vähintään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä.
Pohjalaisen kuluttajatilaajille digilehti kuukuu tilaukseen paperilehden rinnalla. Saat sen käyttöösi rekisteröitymällä ja luomalla itsellesi käyttäjätunnuksen Pohjalaisen verkkopalvelussa ja aktivoimalla sen jälkeen lukuoikeutesi asiakasnumerollasi. Ellet ole Pohjalaisen tilaaja, voit myös tilata pelkän digilehden www.pohjalainen.fi/digilehti sivulta.
Pohjalainen ilmestyy seitsemänä päivänä viikossa lukuun ottamatta juhlapyhiä. Kun lataat sovelluksen, saat näytekappaleena kyseisen päivän lehden.
Share by

Information

 • Version

  2.0.1

 • Updated

  2017-02-08 11:34:23

 • Developer

  I-Mediat Oy

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  News & Magazines

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Pohjalainen

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD