ReportTV

ReportTV

5.00MB

Virus Free No Ads

10k+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
App i ReportTV është aplikacioni i parë i një televizioni shqiptar për Android që të lejon të veprosh falas me përmbajtjet që janë në transmetim. Revolucion i vërtetë në marrëdhëniet mes një televizioni lajmesh dhe telespektatorët e tij.
Përveç një faqeje dedikuar LAJMEVE (nga e cila mund të shohësh edhe Videot, Motin dhe Horoskopin) dhe një faqeje LIVE nga e cila mund të ndjekësh programacionin e televizionit ReportTV me cilësinë e streaming HD, kjo App ofron dhe shumë shërbime të tjera interaktive:

SONDAZH – Mund të merrni pjesë në të gjitha sondazhet të propozuara në video nga ReportTV ndërkohë që vota juaj do të numërohet në televizion në kohë reale.

RAPORTONI JU – Nëse jeni dëshmitarë të një ngjarjeje mund të bëni një fotografi ose një video me smartphonin tuaj (ose mund të përdorni një foto ose një video që keni bërë kohë më parë) dhe vetëm me një klik mund ta nisni në redaksinë e ReportTV për ta transmetuar

FITONI – Përmes këtij seksioni mund të merrni pjesë pa pagesë në të gjitha konkurset që do të bëhen në ReportTV: nëse Ju keni fituar, mund ta mësoni vetëm në pak minuta nga ekrani i TV që do të vendosë në transmetim shifrat e fundit të numrave celularë fitues

QR CODE – Me këtë mjet të mrekullueshëm mund të merrni pjesë falas në të gjitha përmbajtjet multimediale që ReportTV do të vërë në dispozicion të telespektatorëve të vet duke përdorur sistemin modern të QR Code.

********************
L’App di ReportTV è la prima applicazione di una televisione albanese per Android che ti consente di interagire in modo del tutto gratuito con i contenuti che sono in onda. Un’autentica rivoluzione nel rapporto tra una televisione di news e i suoi telespettatori.
Oltre ad una pagina dedicata alle LAJMET (dal quale puoi accedere anche a Video, Moti dhe Horoscop) e ad una pagina LIVE dalla quale puoi seguire la programmazione della televisione ReportTV con una qualità di streaming HD, questa App ti offre anche numerosi servizi interattivi:

SONDAZH - Puoi partecipare a tutti i sondaggi proposti in video da ReportTV, e il tuo voto viene conteggiato in televisione in tempo reale

RAPORTONI JU – Se sei testimone e nje ngjiarie puoi scattare una foto o un video col tuo smartphone (oppure puoi usare una foto o un video che hai realizato in precedenza) e con un solo click puoi inviarlo alla redazione di ReportTV che lo metterà in onda

FITONI – Attraverso questa sezione dell’App puoi partecipare in modo assolutamente gratuito a tutti i concorsi che verranno lanciati da ReportTV: se tu avrai vinto o meno lo scopriri in pochi minuti sullo stesso schermo tv che metterà in onda le ultime cifre dei numeri di cellulari vincenti.

QR CODE – Con questo eccezionale strumento potrai accederein modo gratuito a tutti i contenuti multimediali che ReportTV metterà a disposizione dei proprio telespettatori utilizzando l’innovativo sistema del QR Code

Share by

Information

 • Version

  1.2.5 (831)

 • Updated

  2017-11-18 07:30:11

 • Developer

  Lindita Dode

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  News & Magazines

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to ReportTV

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD