Rijbewijs Oefenen

Rijbewijs Oefenen

6.78MB

Virus Free No Ads

10k+
Downloads
3.0
Reviews
DOWNLOAD
De mobiele applicatie Rijbewijs Oefenen is een app van Hit The Road - Traffic Media die toekomstige bestuurders test op hun verkeerskennis. De applicatie is ideaal indien je je kennis en inzicht in verschillende verkeerssituaties op de proef wenst te nemen. Dit kan nuttig zijn voor het halen van een examen rijbewijs A of B of simpelweg om na te gaan of jij de regels in deze jungle van asfalt nog beheerst die je zoveel jaren geleden hebt geleerd.

Deze quiz-applicatie stelt je - net zoals het officiële examen - een vraag met mogelijke antwoorden. Probeer zoveel mogelijk vragen correct te beantwoorden. Maar denk niet te lang na, want hoe sneller je antwoordt, hoe meer punten je verdient voor die vraag.

De beste kandidaten worden aan de topscores toegevoegd. Vergeet ook niet je vrienden uit te dagen!

Geraak je maar niet in de lijst van topscores of blijft die voorrang van rechts nog steeds onduidelijk? Hit The Road biedt ook boeken om je rijbewijs te leren. Zoek een rijschool in jouw buurt die deze Hit The Road boeken verkoopt via http://rijbewijsoefenen.be/home/search.

Niet zo competitief ingesteld of beantwoord je liever vragen op je computer? Of test je jezelf liever in een specifiek deel van het verkeersreglement? Dan kan je op de site van Rijbewijs Oefenen terecht.


Hit The Road - Traffic Media

Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Rijbewijs Oefenen

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD