SALARII

SALARII

1.30MB

Virus Free No Ads

1,000+
Downloads
5.0
Reviews
DOWNLOAD
SALARII este o aplicatie care permite operatiuni de calcul salarial individual atat ale salariului net (pornind de la salariul brut), cat si ale salariului brut (pornind de la net). In plus, aplicatia permite calculul tuturor cheltuielilor firmei cu un angajat (salariul complet), dar si configurari speciale legate de numarul de persoane aflate in intretinere, conditiile de munca, fondul de risc si accidente, tichete de masa, statutul de pensionar, salariul neimpozabil, functie de baza si alte sume impozabile. Totul pentru o simulare cat mai apropiata de nevoile companiei dumneavoastra si in concordanta cu legislatia in vigoare din Romania.

INTEGRATOR SOFT va ofera GRATUIT aplicatia, FARA BANNERE PUBLICITARE!!!

Aplicatia SALARII permite afisarea rezultatelor sub forma de fluturas de salariu, evidentiind cheltuielile si taxele angajatului si ale firmei, dar si trimiterea instanta a acestui flururas, pe orice adresa de email.

SALARII este o aplicatie pentru dispozitive Android realizata de catre Integrator Soft (www.integrator.ro), companie cu o experienta de peste 20 ani în realizarea de solutii software de tip enterprise, livrate la cheie catre clienti din toate domeniile importante de activitate, cu un puternic accent pe solutiile dedicate calculului salarial dar si activitatilor complexe ale unui departament de resurse umane dintr-o companie, indiferent de marimea acesteia si de numarul de angajati.

Share by

Information

 • Version

  1.0.153

 • Updated

  2017-02-04 07:34:25

 • Developer

  INTEGRATOR SOFT

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Finance

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to SALARII

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD