SAS EuroBonus Mastercard

SAS EuroBonus Mastercard

5.24MB

Virus Free No Ads

500+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
SAS EuroBonus World Mastercard appen er det perfekte supplementet til ditt SAS EuroBonus World Mastercard . Appen gir deg full kontroll over ditt kort og forenkler din hverdag.

SAS EuroBonus World Mastercard appen består av tre deler:

1. Mitt kort
Inne på Mitt kort finner du informasjon om saldo, transaksjoner, Ekstrapoeng og fakturaer.

2. Verktøy for en enklere hverdag
Med ”Delbetaling” ser du raskt se hva det vil koste å dele opp et større kjøp over flere måneder når du benytter SAS EuroBonus World Mastercard som betalingsmiddel. ”Valuta” gir deg mulighet til å omregne til ulike valutaer, noe som er nyttig når du er på reise og handler i utlandet.

3. Informasjon om reiseforsikringen din
Med appen har du alltid tilgang til informasjon om reiseforsikringen i kortet ditt. Appen gir deg dessuten rask tilgang på kontaktinformasjon til både kundeservice og sperretjenesten.

Tjenesten Mitt kort krever innlogging og er kostnadsfri for alle kunder. Alle øvrige verktøy kan benyttes uten innlogging. Er du SAS EuroBonus World Mastercard kunde og ønsker tilgang til Mitt kort, så kan du registrere deg som ny bruker på saseurobonusmastercard.no.

Forklaringer til de tilgangene som appen trenger:
* Enkelte nettverkstilkoblinger er nødvendig for at appen skal kunne vise relevante feilmeldinger når oppkobling mangler.
* Lese og endre kontakter er nødvendig for at appen skal kunne legge til kontaktinfo for sperreservice etc. i telefonen din. Dersom kontakten allerede finnes, blir den erstattet. For øvrig bruker ikke appen dine kontakter.
Share by

Information

 • Version

  2.3.1

 • Updated

  2017-02-08 03:34:26

 • Developer

  SEB Kort Bank AB

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Finance

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to SAS EuroBonus Mastercard

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD