Sportcentrum Atlas

Sportcentrum Atlas

24.87MB

Virus Free No Ads

100+
Downloads
5.0
Reviews
DOWNLOAD
De Sportcentrum Atlas app is een toepassing door Sportcentrum Atlas.
Train met de Sportcentrum Atlas app, verzamel Moves en word elke dag actiever.
Moves meten de bewegingen die jij maakt tijdens je training. Bijvoorbeeld; Je rent 10 minuten met lage intensiteit en verzamelt hiermee 200 Moves. De Move scores zijn onafhankelijk van lichaamsgewicht, zodat je je Moves kunt vergelijken met de Moves van je vrienden.
De gemakkelijkste en snelste manier om Moves te verzamelen is om te sporten bij Sportcentrum Atlas. Meld je rechtstreeks aan op de toestellen met jouw MyWellness account en train zo met de programma’s. Je kunt de stappen ook handmatig vastleggen via de Sportcentrum Atlas app of koppelen met andere apps zoals Runkeeper, MapMyFitness, MyFitnessPal of Strava.


Waarom trainen met de Sportcentrum Atlas app?
- Trainen: Ontvang jouw gepersonaliseerd en compleet trainingsprogramma inclusief cardio, kracht oefeningen, groepslessen en overige activiteiten; je hebt toegang tot alle oefeningen en instructie video’s; je houd je persoonlijke resultaten automatisch bij door op het toestel zelf direct in te loggen op mywellness waar ter wereld je je ook bevindt.
- Motivatie: De Sportcentrum Atlas app geeft jou op basis van je persoonlijke doelstelling en levensstijl een doel per week.
- Outdoor activiteiten: houd je Outdoor trainingen rechtstreeks bij via de Sportcentrum Atlas app of koppel de app aan bijvoorbeeld RunKeeper, MapMyFitness, MyFitnessPal of Strava om zo je resultaten bij te houden en te bekijken.
- Gepersonaliseerd: Maak je eigen MyWellness account en meld je direct aan met de Sportcentrum Atlas app gedurende jouw training. Hoe? Houd je smartphone dicht bij het logo of scan met je smartphone de QR-code die op het toestel staat.
Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Sportcentrum Atlas

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD