Stavanger Tømmekalender

Stavanger Tømmekalender

21.65MB

Virus Free No Ads

1,000+
Downloads
1.5
Reviews
DOWNLOAD
SVG Renovasjon er en applikasjon hvor abonnenter i Stavanger får oversikt over hvilke dager de har tømming av sine avfallstyper.

Det kan settes opp varsling slik at påminnelse kommer på valgt klokkeslett, og fritt valg av antall dager før tømming. Når du har valgt din adresse, kan eventuelle avvik eller endringer enkelt meldes direkte til kundesenter fra appen.

Hovedoppgaven for applikasjonen er å vise tømmekalender for ønsket adresse. Det er også mulig å se, og å få varslet tømming for flere adresser. Du kan velge å søke på adresse eller ved hjelp av GPS-posisjon for å finne din kalender. Appen vil også gi riktig dato for tømming ved innkjøringer, f.eks. i forbindelse med bevegelige helligdager.

Applikasjonen er koblet mot sortere.no, der du får detaljert informasjon om hvordan ulike typer avfall skal sorteres. Her får du også kart med informasjon om nærmeste returpunkt for bl.a. glass- og metallemballasje. Applikasjonen viser også kontaktinformasjon. Lenker til filmer med nyttig informasjon blir utviklet og kommer på plass etterhvert.

Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Stavanger Tømmekalender

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD