Østjylland

Østjylland

11.65MB

Virus Free No Ads

5,000+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
*** Trafikken Østjylland er lukket. Benyt i stedet for den nye version af app'en Trafikinfo, der indeholder flere nye funktioner. ***

Trafikken Østjylland giver dig det aktuelle overblik over trafikken i Østjylland. Med informationer om trafiktilstande og aktuelle rejsetider for vejnettet i og omkring Aarhus, samt vej- og trafikmeldinger for hele landet, kan du blive godt informeret inden afrejse.

Lyt til seneste tre meldinger fra P4 Trafik Østjylland. Automatisk afspilning kan aktiveres.

Tilmeld dig push-beskeder for din rute eller dit område og i det tidsrum, der passer til dit behov, og modtag push-beskeder om de typer af hændelser, der har din interesse. Du modtager beskederne selvom app'en er lukket, men kun i det tidsrum og de dage, som du har begrænset det til. Eksempelvis: Hverdage mellem kl. 07:00 og 08:30

Trafikken Østjylland giver dig adgang til livebilleder fra mere end 300 webkameraer langs vejene, samt information om aktuelle vejarbejder, der kan have betydning for fremkommeligheden.

Du kan også finde nærmeste ledige parkeringsplads i ét af Aarhus’ P-anlæg, ligesom du let kan se hvornår næste færge sejler, eller om der er udsolgte eller aflyste afgange.

Skift let fra visning af trafikmeldinger på kort til visning af meldinger i listeform. Zoom ind eller ud til det område, der passer bedst til dit informationsbehov. Kortudsnittet bestemmer hvilket område du kan se meldinger fra, når du skifter til listevisning. Ved visning af et billede eller en melding kan du swipe frem til næste billede eller næste melding.

Du kan også læse aktuelle meldinger fra Midttrafik og DSB vedrørende Østjylland.

App'en Trafikken Østjylland er udviklet af Vejdirektoratet i samarbejde med Aarhus Kommune og Midttrafik. App'en er skabt for at gøre din hverdag som pendler i Østjylland nemmere. Vi bestræber os derfor på, at informationerne i denne app bliver opdateret så ofte som muligt, og at app'en er brugervenlig og velfungerende. Oplever du problemer, hører vi gerne fra dig, og vi opfordrer til at du benytter feedbackfunktionen i app'en.

Bemærk: Brug af GPS i baggrunden øger batteriforbruget, og download af data via mobilnettet kan være forbundet med ekstraomkostninger.
Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Østjylland

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD