Тестови за Возачка Дозвола Testovi za Vozacka

Тестови за Возачка Дозвола Testovi za Vozacka

45.74MB

Virus Free No Ads

10k+
Downloads
4.5
Reviews
DOWNLOAD
Tестови за Возачка Дозвола ги има официјалните прашања од Министерството за Внатрешни Работи коишто се за полагње на официјалниот теоретски дел за возачка дозвола.
ПОЛАГАЊЕ ВОЗАЧКИ ИСПИТ - (http://www.mvr.gov.mk/upravni-rab/27)
ТЕСТОВИ ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА СО ТОЧНИ ОДГОВОРИ - (http://mvr.gov.mk//vozacka-testovi/Testovi-so-tocni-odgovori/mk/prasanjaMK.htm)


За уште подобро да се подготвите за Вашиот нареден испит за возачка дозвола, апликацијата вклучува:
- Официјални прашања од МВР (Министерството за Внатешни Работи)
- Стимулација на официјален тест (сличен на http://etest.amsm.mk/Main.aspx?Language=MK&Category=B од АМСМ)
- Алгоритам за подобро учење на прашањата
- Статистики
- Анализи
- Сите прашања за сите категории ( А, А1, Б, Д ,Д1, М, Ф, Г, Ц, Ц1)
- Понапредна верзија од eIspiti (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amsm.eIspiti&hl=sr)

Оваа апликација ќе Ве припреми на најефективен можен начин за Вие да го положите тестот по теорија за возачка дозвола.
Со среќа на Вашиот тест!

Reviews од македонски веб портали:
***** SmartPortal.mk
"идните возачи можат во секое време и место да повежбаат и да бидат сигурни дека нема да имаат проблем при полагањето на тестовите."
(https://www.smartportal.mk/softver/mobilni-aplikacii/android-mobilni-aplikacii/testovivozacka-android/)

***** IT.mk
Доколку уште не сте го положиле возачкиот испит, една добра вест за вас. Тестови за Возачка е македонска Android апликација која може да ви помогне да се подготвите.
(https://www.it.mk/podgotvete-se-za-testovi-za-vozachka-makedonskata-android-aplikatsija/)

***** fakulteti.mk
"Интересна апликација за паметен телефон која ви овозможува да ги вежбате тестовите за возачка дозвола било кога, дури и тогаш кога немате интернет."
(http://www.fakulteti.mk/news/17-01-28/vezhbajte_gi_testovite_za_vozachka_dozvola_onlajn.aspx)

***** telefoni.mk
"Доколку сте во процес на полагање на тестови со оваа апликација може подобро да се подготвите и да го тестирате вашето знаење пред да полагате. "Тестови за Возчка Дозвола" има едноставен интерфејс и лесно ќе се снајдете во менито кое е поделено на Тест, Вежби, Статистика, Поставки и Прирачник"
(http://telefoni.mk/news-14504-Ako-polagate-testovi-za-vozacka-dozvola-podobro-podgotvete-se-so-ovaa-makedonska-aplikacija.html)

***** nauka.mk
"Досега, подготовката на тестови за возачка дозвола, подразбираше многу листови, или куп слики од интернет. Сега со оваа апликација имате се што е потребно, на едно место и на вашиот мобилен телефон."
(http://nauka.mk/makedonskata-mobilna-aplikatsija-koja-ke-vi-pomogne-da-polozhite-vozachki-ispit/)

Следете нè на фејсбук за сите новости: https://www.facebook.com/TeorijaZaVozacka/
За дополнителни прашања контактирајте нè на емајл: mojavozacka@gmail.com

Testovi za Vozacka Dozvola gi ima oficijalnite prasanja od Ministerstvoto za Vnatresni Raboti koisto se za polaganje na oficijalniot teoretski del za vozacka dozvola.
POLAGANJE VOZACKI ISPIT - (http://www.mvr.gov.mk/upravni-rab/27)
TESTOVI ZA VOZACKA DOZVOLA SO TOCNI ODGOVORI - (http://mvr.gov.mk//vozacka-testovi/Testovi-so-tocni-odgovori/mk/prasanjaMK.htm)

Za uste podobro da se podgotvite za Vasiot nareden ispit za vozacka tozvola, aplikacijata vklucuva:
- Oficijalni prasanja od MVR (Ministerstvoto za Vnatresni Raboti)
- Stimulacija na oficijalen test (slicen na http://etest.amsm.mk/Main.aspx?Language=MK&Category=B od AMSM)
- Algoritam za podobro ucenje na prasanjata
- Statistiki
- Site prasanja za site kategorii (A, A1, B, D, D1, M, F, G, C, C1)
- Ponapredna verzija od eIspiti (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amsm.eIspiti&hl=sr)

Ovaa aplikacija kje ve pripremi na najefektiven mozen nacin za Vie da go polozite ispitot po teorija za vozacka dozvola.
So srekja na vasiot ispit!

Sledete ne na facebook za site novosti: https://www.facebook.com/TeorijaZaVozacka/
Za dopolnitelni prasanja kontaktirajte ne na email: mojavozacka@gmail.com
Share by

Information

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Тестови за Возачка Дозвола Testovi za Vozacka

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD