Wandelknooppunt

Wandelknooppunt

22.75MB

Virus Free No Ads

50k+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
Met de Wandelknooppunt app kun je alle wandelnetwerken in Vlaanderen verkennen (OPGELET: Limburg heeft op dit moment, op een stukje in Voeren na, geen wandelknooppunten). Dit betekent meer dan 8000 km aan wandelwegen in je broekzak. Je kan alle wandelknooppunten op kaart bekijken en knooppunt per knooppunt een wandeltocht op maat uitstippelen. Het kan ook sneller: via de handige Surprise Me functie kun je een bepaald wandelknooppunt kiezen en de app een route met een afstand naar keuze laten berekenen. Bovendien kun je alle uitgetekende wandelroutes opslaan zodat je ze later kan hergebruiken.

Daarnaast kun je ook achter je PC wandeltochtjes uitstippelen via onze handige online routeplanner op www.wandelknooppunt.be. Je kan daar voor elke route een zogenaamde QR-code genereren. Deze code kun je met behulp van de app inscannen waarna de route naar je smartphone wordt geïmporteerd. Zo heb je geen papiertjes meer nodig tijdens je wandeltocht. Handig toch?

Je kan tijdens de wandeltocht ook makkelijk gebruik maken van de ingebouwde GPS-functie. Zo raak je nooit meer de weg kwijt als er onderweg bordjes verdwenen zijn. Wanneer je op 25 meter van een wandelknooppunt komt, toont de app je welk nieuw knooppunt je moet volgen. Voor abonnees is er ook stemnavigatie: als je in de buurt van een knooppunt komt, vertelt de app je welk volgend knooppunt je moet volgen. Je hoeft dus niet constant naar je scherm te staren. Stop je smartphone in je broekzak en wandelen maar! Je kan ook steeds via Google Maps navigeren naar het startpunt van de wandelroute.

Als je abonnee wordt voor de prijs van 3.99 euro per jaar heb je de mogelijkheid om elke uitgestippelde route te downloaden op smartphone. Je hebt zo tijdens het wandelen geen internetverbinding nodig en bespaart op het verbruik van mobiel internet. Daarnaast kun je als abonnee ook gebruik maken van stemnavigatie. Een vrouwelijke stem vertelt je als je in de buurt van een knooppunt komt wat het volgende te volgen knooppunt is. Ook als je meer dan 200 meter afwijkt van het traject, krijg je een waarschuwing. Als abonnee krijg je geen reclame te zien in de app.

Een absolute must voor elke wandelaar!
Share by

Information

 • Version

  6.2.4

 • Updated

  2017-08-07 04:34:13

 • Developer

  2infinIT

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Travel & Local

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Wandelknooppunt

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD