webFLEX

webFLEX

4.86MB

Virus Free No Ads

1,000+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
webFLEX paraqet mundësi të pafundme për zhvillimin e biznesit tuaj duke formalizuar të gjitha transaksionet që realizohet çdo ditë nga stafi juaj i shitjes. Nëpërmjet webFLEX, ju mund të vendosni vetë rregullat e punës në lidhje me vendosjen e e çmimeve, uljet, promocionet, kanalet e shitjeve apo paketimet. Ky program punon me llogjikën që stafi juaj të shesë me zgjuarsi dhe jo me vështirësi, e cila realizohet nëpërmjet krijimit të seteve, produkteve komplementare apo metodave të tjera të nevojshme për shitjen.

Fitoni më shumë duke përdorur webFLEX. Programi është i menduar që reduktojë kohën e nevojshmë për të prodhuar një ofertë nga orë në minuta dhe gjenerojë raporte të përshtatura që i japin shitjeve një mjet për të fituar më shumë. Gjithashtu duke shpërndarë lehtësisht detajet dhe rregullat në ekipin e shitjes, siguroni që ekipi të shesë vetëm kombinime të caktuara produkti apo shërbimesh duke patur në këtë mënyrë një kontroll më të plotë mbi shitjet.

webFLEX integrohet me lehtësi me programet financiare ose ERP ekzistuese, duke reduktuar ndjeshëm kostot e implementimit. Në këtë mënyrë webFLEX, nuk ndikon në vendime për ndryshimin e strukturës informatike të biznesit tuaj, duke ju përshtatur atyre. Katër...kaq është numri i artikujve që një njeri mesatar mund të memorizojë në të njëjtën kohë. Me webFLEX, tejkaloni limitet njerëzore dhe zhvilloni shitjet e kompanisë tuaj.

Gjithashtu webFLEX ju ofron mundësinë të shpërndani lehtësisht detajet dhe rregullat në ekipin e shitjes, duke sigurar që ekipi të shesë vetëm kombinime të caktuara produkti apo shërbimesh. Në këtë mënyrë webFLEX paraqitet si një guidë për operacionet e bizinesit, pasi informacioni i produktit paraqitet hap pas hapi duke ndihmuar edhe shitës e rinj të realizojnë marrëveshjen e duhur me çmimin e duhur për çdo klient të kompanisë, duke shmanguar gabime që mund të kenë ndikim tek marrëdhëniet me klientët.

Share by

Information

 • Version

  9.1.3

 • Updated

  2017-01-24 10:34:33

 • Developer

  Logic.al

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Finance

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to webFLEX

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD