Weerwaarschuwing: Weeralarm NL

Weerwaarschuwing: Weeralarm NL

3.52MB

Virus Free No Ads

10k+
Downloads
4.0
Reviews
DOWNLOAD
Geldt er een weerwaarschuwing voor jouw buurt? Blijf op de hoogte via de automatische pushberichten, de app en de handige widgets. Helemaal gratis en reclamevrij!

Met deze weerapp geven we de waarschuwingen door die het KNMI heeft afgegeven. Dankzij de automatische locatiebepaling krijg je een pop up-bericht zodra zich een waarschuwing of weeralarm in je omgeving voordoet.

Ook bevat de app een handige widget waarmee je op de hoogte blijft van de weertoestand, zonder dat je de hoofdapp hoeft te starten. Ook extra: een widget met de KNMI neerslagradar.

Deze Weerwaarschuwing app is gratis, bevat geen advertenties en geen in-app betalingen. Deze app hoort namelijk bij onze weerapp Het Weer in Nederland en is bedoeld als gratis aanvulling daarvan. Je kunt deze app natuurlijk ook gewoon los gebruiken.

Gebruiksvoorwaarden:
We doen ons uiterste best om een fantastische en accurate weer app te leveren, maar kunnen natuurlijk niet garanderen dat de software en de daarin gepresenteerde data altijd correct werken en zijn. Daarbij kunnen databronnen soms wisselen en kun je geen rechten ontlenen aan deze app of de daarin gepresenteerde informatie. Door deze app te downloaden en gebruiken accepteer je deze leveringsvoorwaarden.
Share by

Information

 • Version

  1.9

 • Updated

  2017-08-12 01:34:29

 • Developer

  Surfcheck

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Weather

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Weerwaarschuwing: Weeralarm NL

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD