Woord Bingo - NL

Woord Bingo - NL

779.36KB

Virus Free No Ads

100k+
Downloads
3.2
Reviews
DOWNLOAD
Hou je van Scrabble? Ben je gek op woordspelletjes? Dan is dit de app voor jou!
Woord Bingo - NL is een leuk, uitdagend woordspel.


Het doel van dit spel is om verborgen woorden te raden.
Gebruik de keypad (onderaan het scherm) om de letters van een woord in te toetsen. De letters kleuren groen, rood, geel of grijs zodra een woord is ingevoerd. Groen geeft aan dat de letter en positie juist zijn. Geel geeft aan dat de letter juist, maar de positie onjuist is. Rood geeft aan dat de letter niet juist is en grijs dat het woord onjuist is.
Wees snel, want je hebt beperkt de tijd. Gebruik de 'Hint' knop wanneer je vast zit in het spel. Klinkt het eenvoudig? Probeer dan de zwaardere levels en packs. Er zitten 360 verschillende levels in deze versie en er zullen meer volgen. Blijf dus op de hoogte van nieuwe updates. Veel speelplezier!

Er zijn twee modi: 'Classic' en 'Finals'. Oefen in de modus 'Classic' met veel verschillende levels en bereid je zo voor op de Finales. Raad in de modus 'Finals' zoveel mogelijk woorden in 2 minuten en 30 seconden. Trek vervolgens ballen om Bingo te behalen!

In de modus 'Finals' kost elk spel 1000 punten. Wanneer je Bingo behaald ontvang je voor elk goed geraden woord 1000 punten. Als je geen Bingo behaald ontvang je voor elk goed geraden woord 100 punten. Je ontvangt 100000 punten om mee te beginnen. Je kunt meer punten kopen als ze opraken.

Vertaling: Kamal Lalbahadoersing

Share by

Information

 • Version

  2.1.3

 • Updated

  2017-02-07 12:32:20

 • Developer

  Puzzle Base

 • Compatbility

  Android 2.3+

 • Category

  Word

 • Source

  Google Play

Keywords

Previous Versions

Recommend

Similar to Woord Bingo - NL

More from developer

Related Collections

Related Searches

MORE
Free Games & Apps
The best app store
DOWNLOAD